Proffssäljare till Konradssons kakel i Malmö

Proffssäljare till Konradssons kakel i Malmö

En roll för dig med rötter i byggbranschen som brinner för kundrelationer och god service!

Arbetar du idag med försäljning och vill ta klivet in i ett bolag som vill vara i framkant och drivs av kontinuerlig förbättring? Vi söker dig som tycker om att ha eget ansvar och arbeta med försäljning som baseras på kvalitet, hög service och personligt engagemang. Konradssons kakel är marknadsledande och representerar starka och framgångsrika varumärken, men vet att det är medarbetarna som gör den stora skillnaden och skapar framgång!

Vi söker dig som vill arbeta som proffssäljare och ha det övergripande ansvaret för att arbeta mot våra proffskunder, en otroligt viktig roll hos oss där du är efterlängtad!

Lokalisering: På vårt kontor/butik i Malmö

I rollen som Proffssäljare...

blir du en del av ett familjärt företag med stark laganda. Vi har en stark stolthet och hjälps alltid åt för att komma framåt, då vi vet att laget är starkare än jaget. På bolaget är vi ca 70 anställa i landet, men i denna roll förstärker du teamet i Malmö som idag är 11 medarbetare. I Malmö erbjuder vi en konsumentbutik med Malmös största bad- och kakelutställning, samt en proffsbutik för våra hantverkskunder.

Visst kan det hända att du får hjälpa till att förstärka i proffsbutiken om det krisar, men annars är du på kontoret eller ute hos kunder. Kunderna du arbetar med kan vara det lilla enmansbolaget som sysslar med plattsättning till det större entreprenadföretaget där kontaktytorna och affärerna är betydligt större.

Som ansvarig för försäljningen till våra proffskunder, är några av dina viktiga arbetsuppgifter att:

  • Ta emot kundförfrågningar och hjälpa dem ta fram lösningar till deras behov.

  • Upprätta offerter, prissätta, följa upp och stänga affärer.

  • Vara en kontaktyta för kunderna att vända sig till, exempelvis vid frågor gällande branschregler eller reklamationer.

  • Bygga relationer med befintliga som nya kunder och bidra till att Konradssons kakel blir ett självklart val.

För att lyckas som Proffssäljare...
  • Har du kunskap, förståelse och intresse för byggbranschen

  • Erfarenhet av försäljning

  • Är du flytande i svenska, och har goda kunskaper i engelska

  • Har B-körkort

  • En god vana av att hantera dator med mail och andra program

Din personlighet är...

väldigt viktig för oss! Du kan vara junior eftersom vi har mycket kunskap att dela med oss av, men vi kan inte tumma på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är självgående och tar personligt ansvar för att driva ditt arbete framåt och ser till att det levereras på bästa sätt. Vår kultur präglas av laganda därför är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra. Sist men inte minst så är du serviceinriktad och har en god förmåga att bygga relationer såväl internt som externt.

Vi på Konradssons kakel...

är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker. Utmärkande för oss är känslan för kvalitet och service, samt vårt breda och djupa sortiment. Vi arbetar i en företagskultur präglad av högt medarbetarengagemang, och vi som jobbar här har ett genuint intresse av kakel och klinker, inredning, service och kvalitet.

Vi betrakta vår egen personal som företagets viktigaste resurs och vi hoppas du vill bli en del av oss!

Läs mer om oss här: www.konradssons.com

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 12/2 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Konradssons kakel AB

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse 

 

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://workspacerecruit.com/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (8 dagar kvar)