Hoppa till innehåll
Om tjänsten

Som teknisk montör bearbetar du produkterna från jord till bord, från ax till limpa och från början till slut. Du ansvarar för vilket skick som produkterna levereras i och du gör även kontroller för att säkerställa kvalitén på ditt arbete. Arbetet består av varierade moment där du fäster kopplingar, kabelkanaler, borrar och skruvar. Varje produkt är unik och utgår därför ifrån en manual som tydligt specificerar var olika komponenter hör hemma. Mer konkret arbetar du med:
  • Ritningsläsning.
  • Dragning av elkablar och håltagning/bearbetning av plåt.
  • Kvalitetskontroller och dokumentation.
Om dig

Företaget är väldigt familjärt och samarbete är något som är vanligt förekommande. Vi tror därför att du som person är en lagspelare som ställer upp för dina kollegor när de är i behov av hjälp. Dina personliga egenskaper värderas högt, utöver detta söker även dig som är lättlärd och nyfiken på att lära dig nya saker. I övrigt söker vi dig som:
  • Är noggrann och prestigelös i ditt arbete
  • Har ett intresse för teknik och mekanik
  • Vill utvecklas och lära sig nya tekniska moment
Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid 07:00-16:00 eller 08:00-17:00

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montör, Elektronikmontör, Elmontör, Teknik, Teknisk montör, Malmö, Lund, Bara, Vellinge.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett lokalt bolag som arbetar med nationell leverans till sina kunder. De är verksamma inom teknik- och elbranschen där de producerar styrskåp, automationsskåp och elskåp till både företag och industrier. Företaget värdesätter dig som individ och som montör blir du en del utav produktionens kärnverksamhet.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare