Hoppa till innehåll
Vi söker dig som vill vara med i ett spännande projekt! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals i Malmö på heltid med start så snart som möjligt och pågår i 6 månader, för rätt person leder uppdraget till anställning hos kunden.

Ditt uppdrag
Som Lönespecialist hos vår kund kommer du att tillhöra ett härligt löneteam där ni tillsammans ansvarar för 4 500 löner åt flera olika bolag i Agda PS. Nu söker vi dig som vill vara med i en spännande förändringsresa där löneprocessen ska utvecklas och digitaliseras. Du samverkar med HR, IT och ekonomi och stöttar chefer i lönerelaterade frågor. Då bolaget befinner sig i en förändringsfas är du en naturlig drivkraft i att digitalisera processer och arbetssätt. Vår kund erbjuder en trygg arbetsmiljö med prestigelös atmosfär. Målet är alltid att samtliga medarbetare ska trivas, utvecklas och ha kul på jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • ansvara för hela löneprocessen
  • ansvara för kontroller i löneprocessen i syfte att stötta löneadministratörerna
  • schemaläggning för skiftarbete
  • löpande pensions- och försäkringsrapportering
  • insamling av lönedata, bearbetning och överföring till Agda PS
  • en del ekonomi relaterade uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet som lönespecialist och har mycket god förståelse för hela löneprocessen. Det är starkt meriterande om du tidigare har jobbat i Agda PS samt har ansvarat för löner i detaljhandeln. Du har jobbat med både tjänstemän och kollektivanställda samt god förståelse för lagar, avtal och arbetsrätt. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. Du arbetar du strukturerat, har god planeringsförmåga samt är skicklig på att samarbeta med dina kollegor. Du är resultatorienterad och tycker det är utvecklande att använda din pedagogiska sida när du besvarar frågor inom ditt kompetensområde.

För att lyckas och trivas hos vår kund ser vi att du är en person som har ett driv som du använder för att tillsammans med dina kollegor bygga en välfungerande löneprocess. Vidare har du ett intresse för system och digitaliseringsprojekt.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare