Hoppa till innehåll

Servicetekniker till KONE i Malmö

Känner du att det är dags för något nytt? Tycker du om att meka och har ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som Servicetekniker någoting för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Servicetekniker på KONE i Malmö kommer du i första hand att arbeta med våra egna hissar inom service och underhåll ute hos våra kunder. Du kommer vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Utöver att utföra service på våra hissar kommer du även att utföra reparationer, felsökning samt arbeta proaktivt för att förhindra att framtida problem uppstår. Att bygga och behålla goda kund relationer kommer vara en viktigt del av din roll då du är kudens första kontakt och expert inom området.

Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar. Du kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet i ditt service område och samtidigt tillhöra ett team med engagerade kollegor. Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-16. Bredskap kommer att ingå i tjänsten.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Något års erfarenhet av service och/eller underhåll
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och lära dig nya områden inom hissteknik. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller rekryterande chef via Admir Durakovic, admir.durakovic@kone.com.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

Vi ser fram emot din ansökan!
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Moa Lardner
Email

Om arbetsgivaren

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers
http://www.kone.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga