Hoppa till innehåll
KONE AB logotyp

Installationstekniker till KONE

Ansök nu
Känner du att det är dags för något nytt? Tycker du om att meka och har ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som Installationstekniker någonting för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Installationstekniker på KONE i Malmö kommer du i första hand att arbeta med montering av nyinstallationer samt modarnisering av gamla och befintliga hissar. När du jobbar med nyinstallation arbetar du främst på byggarbetsplatser och installerar nya hissar in i tomma hiss schakt. När vi moderniserar hissar byter vi ut gamla delar till nya, och då behöver man få gamla och ny teknik och fungera ihop.

Vidare kommer vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Du kommer främst att arbeta i projektform och vara ansvarig för byggnationen av hissen på plats samtidigt som du tillhör ett team med engagerade kollegor.

Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-16.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el -eller elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande el kunskaper
  • Något års erfarenhet av ett mekaniskt och praktiskt arbete
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från hissbranschen. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och lära dig nya områden inom hissteknik. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Moa Lardner, Rekryteringsspecialist på moa.lardner@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare