Hoppa till innehåll

Fältsupporttekniker till KONE i Malmö

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Drivs du av att arbeta med inovativ och ny teknik? Då är tjänsten som Fältsupport tekniker till KONE i Malmö någonting för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Fältsupporttekniker på KONE i Malmö ansvarar du för att ge direktsupport ute på fält mot våra servicetekniker. Det innebär att merparten av tiden jobbar du ute på fält och agerar som stöd vid komplexa tekniska problem och säkerställer att dessa åtgärdas tillsammans med ansvarig tekniker.

Vidare ansvarar du även för att identifiera tekniska problem och brister som kan innebära säkerhetsrisker, ta beslut kring hur dessa ska åtgärdas och bidra med förslag på förbättringar. Du kommer även i viss mån att utbilda i nya underhållsmedtoder och produkter.

Uppdraget som Fältsupport tekniker initierats efter att teknikern varit kontakt med vår Tekniska Helpdesk som utgör första kontakten i en avancerad felsökning, om problemet inte kan lösas vid första kontakten, skickas du som Fältsupport tekniker ut på fält.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • Mycket goda hisskunskaper
  • Några års erfarenhet av felsökning och underhåll av hiss
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi att erbjuda den produktutbilding som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi söker dig som brinner för felsökning och teknik, du är ansvarsfull och som har ett stort intresse för teknik. Eftersom tjänsten innebär support ser vi att en god kommunikativ förmåga är viktigt i den här tjänsten. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com eller Mattias Hedelius, rekryterandechef, via Mattias.hedelius@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki iFinland. Läs mer på www.kone.se.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
KONE AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (36 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Moa Lardner
Email

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.
http://www.kone.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Lund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga