Hoppa till innehåll
Kockumation logotyp

CFO till Kockumation Group i Malmö

Publiceringsdatum
23 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ta en central roll i en innovativ, nischad och utpräglat internationell koncern? Är du trygg i din person och kompetens och trivs i en bred CFO-roll får du inte missa detta!!

Om tjänsten

Som CFO får du en viktig roll i företagsledningen och är central i vägval på såväl kort som lång sikt. Du ansvarar för koncernens legala redovisning, konsolidering och rapportering. Till din hjälp har du ett ekonomiteam i såväl Sverige som på Filipinerna. Du förväntas fortsätta utvecklingen av ekonomiska processer och arbetssätt och genom uppföljning och analys erbjuda solida och affärsorienterade beslutsunderlag. Du uppmärksammar potential, avvikelser och risker. Denna breda roll innehåller även ansvar för fastighetsfrågor/hyresgäster, placeringar, bank- och revisorskontakter mm.

Vem är du?

Du har med dig framgångsrik erfarenhet från ledande roller inom ekonomi liksom erfarenhet av industrin och arbete på koncernnivå. Du uppskattar potentialen i det ägarledda bolaget med korta beslutsvägar och ett engagerat kundfokus. Som person värdesätter vi dina kommunikativa förmågor och naturliga sätt att bygga trygga och förtroendefulla relationer.

Vi erbjuder

Som CFO blir du en del av en innovativt och framgångsrik koncern som omsätter ca 250 mnkr med goda marginaler och stor framtidspotential. Du blir del av en internationellt koncern med en jordnära och familjär känsla, präglat av tillitsfulla relationer.

Om Kockumation Group

Kockumation marknadsför och designar högkvalitativa nischprodukter inom programvaruautomation, akustik och mekatronik. Gruppen fokuserar på att möta krävande behov på den globala marina och industriella marknaden med en stark inriktning på kundnöjdhet.

Med huvudkontor i Sverige, dotterbolag och agenter över hela världen och en produktionsanläggning i Filippinerna är vi väl förberedda för att serva våra kunder nu och i framtiden. Kockumation har ca 160 anställda.Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Kockumation med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson 070-166 08 38 eller Talent Acquisition Specialist Joanna Nestenius 070-466 18 66. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Vi välkomnar din ansökan!

Kockumation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu