Hoppa till innehåll
KlaraBo logotyp

Business Controller till KlaraBo i Malmö

Ansök nu
KlaraBo är ett fastighetsbolag som växer så det knakar. Vi söker nu en erfaren Business Controller som har ett stort engagemang och gärna hänger med på den fortsatta tillväxtresan. Du kommer få stort ansvar och vara med och påverka i en föränderlig miljö där beslutsvägarna är korta och kollegorna är positiva och engagerade.

KlaraBo erbjuder dig en bred och omväxlande nyckelroll där du ansvarar för budget och prognoser samt löpande analys och uppföljning av den operativa verksamheten. Du kommer att vara en del av ett team om tre Controllers och arbetar nära och rapporterar till CFO. Tjänsten är belägen i fräscha, moderna lokaler i Hyllie.

Ansvar och arbetsuppgifter:
 • Månads- och kvartalsanalys per område och på koncernnivå
 • Extern rapportering
 • Beräkning av koncernens operationella och finansiella nyckeltal
 • Projektuppföljning av koncernens pågående nyproduktioner
 • Upprättande av kalkylmallar för beslutsfattning i koncernens investeringsverksamhet
 • Avstämning av kvartalsvisa värderingar av koncernens fastighetsbestånd
 • Budget på fastighets- och koncernnivå samt upprätta eventuella prognoser vid behov
 • Likviditetsprognos
 • Tillsammans med VD och CFO ta fram styrelsematerial
 • Driva konverteringsprocesser i samband med förvärv av nya fastighetsbestånd
 • Delta i Due Diligence processer i samband med förvärv och avyttringar
 • Stöd till Fastighetschef och Förvaltningen vad gäller den löpande verksamheten
 • Agera som stöd till CFO inför rapportering till revisionsutskott och styrelse
Vem söker vi?
Vi söker en erfaren och trygg Business Controller med stort affärsintresse som trivs i en dynamisk miljö. Har du erfarenhet från flera olika företag och system är detta en stor fördel. I din roll kommer du ha många kontaktytor varför det är viktigt att du är kommunikativ som person. Du är pragmatisk och har många idéer kring effektiviseringsåtgärder och arbetssätt. Personen vi söker har en prestigelös framtoning och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Rätt person är självgående och lösningsorienterad och besitter goda systemkunskaper. Du är civilekonom eller motsvarande.

Har vi väckt din nyfikenhet?
I den här rekryteringen samarbetar KlaraBo med Mpya Finance. Då vi tillämpar löpande urval är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se, Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare som tillsammans med 65 medarbetare förvaltar ca 5600 lägenheter i hela landet. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.klarabo.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare