Hoppa till innehåll
Kassacentralen i Skåne AB logotyp

Teknisk supportmedarbetare

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Matilda Holmgren
Email
Är du en teknisk och lösningsorienterad person som letar efter ett jobb där du kan kombinera arbetet med dina privata intressen? Då är detta tjänsten för dig.

Vi letar efter vår nästa support-stjärna!

Som supporttekniker hos KassaCentralen arbetar du till största del med teknisk support och löser de problem som uppstår ute hos våra kunder på distans. Arbetet bedrivs med datorn och telefonen som närmsta verktyg, och vid behov åker vi ut till kunder.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av;
  • Programmering av produkter
  • Felsökning
  • Underhålla och reparerar hårdvara
  • Intern och extern support
  • Installation av applikationer, system och servrar
  • Arbeta i CRM-system
  • Beredskap
Då tjänsten innebär en stor del kundkontakt letar vi efter dig som är utåtriktad och trivs med att hantera kunder. Det är en viktig roll eftersom det innebär att du är med och formar KassaCentralens varumärke. Så att vara serviceminded är A och O.

För att trivas i rollen krävs att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, då arbetet stundvis kan innebära ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vidare är du lyhörd och driver ett självständigt och lösningsorienterat arbete med ett positivt förhållningssätt.

Vi söker dig som har,
  • Ett IT-intresse och vill kombinera detta med mötet med människor
  • Liknande eller likvärdig erfarenhet
  • Teknisk utbildning
Tjänsten är på heltid i Malmö med omgående start. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du ansöker om tjänsten genom att maila CV och personligt brev till jobb@kassacentralen.se

Märk ansökan med 'supporttekniker' i rubrikraden.
Kassacentralen i Skåne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KassaCentralen är ledande inom branschen och har över 35 års erfarenhet med ett 60-tal anställda i hela Sverige. Vi hjälper företag förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter inom betallösningar. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi ser till att våra kunder är nöjda från start - från beställning till leverans.
http://www.kassacentralen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb