Hoppa till innehåll
Kassacentralen i Skåne AB logotyp

Administratör med kundkontakt!

Vi på KassaCentralen söker nu en ny administrativ stjärna till vår avdelning TrueAPP. En tjänst där den ena dagen inte är den andra lik.

TrueAPP är vår avdelning som arbetar med betallösningar online via internet eller app, du kan läsa mer om avdelningen och vad vi gör här: https://www.kassacentralen.se/produkter/trueapp/

TrueAPP är ett eget system som vi utvecklat, vilket innebär att vi kommer lära dig allt som krävs för att utföra arbetet, men har du ett intresse för teknik så är du redan på god väg.

Tjänsten
Du kommer att ha en nära relation med våra kunder och säljare, så att vara serviceminded och kunna bemöta kunder är den viktigaste egenskapen vi letar efter.

Du kommer bland annat att arbeta med att följa upp produkten och göra ändringar efter kunders önskemål. Andra arbetsuppgifter kan vara allt ifrån att skriva ordningen i en meny i Excel som sedan importeras in i kassasystemet eller att installera en nätverksskrivare.

Vem letar vi efter?

Vi letar efter någon som är utåtriktad och brinner för god service! Det är en junior-tjänst så vi gissar att du är i början av din karriär eller att du söker efter att byta bransch och testa något nytt.

Det är viktigt att du har god servicevana och gillar kundkontakt

Vi letar efter någon som känner sig bekväm att arbeta i Windowsmiljö och Office365 - framför allt Excel.

Eftersom våra kunder främst verkar inom restaurangbranschen, ser vi gärna att du har erfarenhet från branschen. Kanske har du tidigare arbetat som servitör eller hovmästare och vill komma ifrån att arbeta sena kvällar?

Får vi drömma så ser vi gärna att du har förståelse för hur hemsidor fungerar, t.ex. att du känner till wordpress, och det är också meriterande om du har kunskaper om nätverk

Vi tillämpar löpande rekryteringer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en heltidstjänst och vi arbetar Måndag - Fredag, 08.00-17.00.

Låter det som en spännande tjänst? Ansök redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Kontaktperson
Matilda Holmgren
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KassaCentralen är ett snabbt växande företag där utvecklingen och utmaningarna aldrig tar slut, och strävar efter att stimulera tillväxt och personlig utvecklig hos alla våra medarbetare. Vi berättar gärna mer om oss själva på en intervju.

Är du redan nu mer nyfiken på oss, hittar du oss alla här: https://www.kassacentralen.se/om/.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare