Butiksansvarig

Butiksansvarig

Butiksansvarig - Kärcher Center
Malmö

Brinner du för försäljning och kundservice? Vill du förstå kundernas behov och skapa ett mervärde utöver det vanliga? Nu söker vi en butiksansvarig till vårt nybyggda Kärcher Center, beläget centralt i Fosie, Malmö. Tillsammans med kollegorna är målet att erbjuda en förstklassig upplevelse för både proffskunder, återförsäljare samt privatpersoner.

Vi erbjuder
Som butiksansvarig hos oss kommer du att få tillgång till vår egen säljakademi, som både innehåller utbildning av vårt produktsortiment, virtuella utbildningar, samt där det finns möjlighet att åka till moderbolaget i Tyskland på utbildning. Vi ser gärna att du får möjlighet att börja innan centret öppnas för allmänheten och på så vis vara med och sätta din egen prägel på butikens utformning.

Vi erbjuder dig en trygg anställning där du erhåller fast lön + bonus, tjänstepension och andra förmåner. Du kommer tillhöra vårt nya Kärcher center som du delar tillsammans med andra kollegor med olika typer av professioner inom försäljning. Tillsammans är ni ansiktet utåt mot marknaden runt Malmö.

Vad har Ola Leijman, Teamleader Operational Sales att säga om hur det är att jobba på Kärcher? 

"Jag har nu haft möjligheten att jobba på Kärcher sedan 2002. Att jobba i ett innovativt familjeföretag som Kärcher är väldigt utvecklande och utmanande men framför allt fyllt av framtidstro.

Att som teamleader i region Syd påverka utvecklingen tillsammans med mina kompetenta och drivande kollegor är otroligt stimulerande. Tillsammans får vi nu i region Syd även ett tillfälle att bygga upp ett nytt Kärcher Center i Malmö som kommer att leda och driva rengöringsbranschen framåt framför allt i Malmöområdet men även i hela södra Sverige.

Vi har en fin gemenskap i regionen där vi stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi delar med oss av vår kunskap till varandra och alla jobbar som ett team för att driva försäljningen framåt i regionen. Regionens personal träffas minst en gång i månaden och vi har även veckomöte via teams."

Läs mer om vad Olas kollega har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/karcher

Dina arbetsuppgifter
Som butiksansvarig för vårt Kärcher center ansvarar du för verksamheten och dess försäljning. Dina arbetsuppgifter innefattar att driva försäljning i butik men också att utveckla lokala affären, utforma marknadsföringskampanjer samt ha kontakt med återförsäljare som befinner sig i centret för utbildningar, kunddemonstrationer och reparationsärenden. Du kommer även se till att allt fungerar som det ska och underhålla både automatiska- och gör-det-själv biltvättarna.

Som person ser vi att du har

  • Haft en tidigare ledande position samt har erfarenhet från butik
  • Ett brinnande intresse för och mycket goda meriter från försäljning och mötet mellan människor 
  • Teknisk förståelse och kompetens
  • God förmåga och intresse i att fånga kundens behov
  • Jobbat med B2B försäljning
  • B-körkort 

Har du dessutom BE-körkort, jobbat som butikschef tidigare eller erfarenhet ifrån exempelvis städbranchen, industri eller liknande bransch så är det högt meriterande. För att bli framgångsrik i rollen som butiksansvarig är du en positiv person med god laganda och som drivs av att göra affärer, du är tävlingsinriktad och sätter alltid kunden i fokus. Vi tror även att du är självgående, flexibel, prestigelös och noggrann i ditt arbete. Du har en förmåga att skapa goda relationer till människor du möter och det personliga mötet är något som driver dig.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på tel. 040-66 06 722.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsbeskrivning
Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare som gör det möjligt att få tillbaka WOW-känslan hemma och på jobbet. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar.

Kärcher Sverige har en stark positiv utveckling och vi har nu satt målen för 2026 där vi skall nå en omsättning på 700+ mkr. För att nå dit kommer vi att erbjuda innovativa lösningar och tjänster, utökade digitala satsningar och genom att arbeta tillsammans som ETT Kärcher med kunden i fokus. Vill du vara med på resan och skapa mer WOW tillsammans med oss? 

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!