Hoppa till innehåll
Ansök nu
Tycker du om att leverera bra service och trivs väl i kunddialogen? Har du ett tekniskt intresse och erfarenhet av försäljning av maskiner eller verktyg mot proffs-och företagskunder? Då kan rollen som Butikssäljare för Kärcher Center i Malmö vara rollen för dig!   

Om Kärcher
"Alfred Kärcher GmbH Co. KG är den globala ledaren inom rengöringsutrustning och vi erbjuder innovativa produkter och tjänster för både konsumenter och professionella användare. Vi älskar och lever med utmaningar – dina utmaningar. Oavsett om det rör sig om dagliga eller extraordinära rengöringsuppdrag; en innegård, en fabrikshall eller ett världsberömt monument, så vill vi på Kärcher göra ditt dagliga liv enklare, bättre och trevligare, med kraftfulla, effektiva rengöringslösningar. Vi arbetar med hållbarhet i fokus och våra primära hållbarhetsmål som vi ska nå innan 2025 är klimatneutral tillverkning, återvinning av råvaror och minskad användning av plastförpackningar."

Om rollen som Butikssäljare Kärcher Center:
Som Butikssäljare i Kärcher Center i Malmö utgår du från butikens showroom med fokus på att möta inkommande kunder och äga försäljningen av Kärchers maskiner, redskap och tillbehör. Butikens utbud består av ett brett sortiment där kommer att sälja allt från större maskiner såsom högtryckstvättar, grovdammsugare och skurmaskiner till enklare komponenter och tillbehör.

Kunderna består framför allt av proffs- och företagskunder, men också privatpersoner där ambitionen är att erbjuda ett proffsigt och kunnigt bemötande. I samma byggnad ligger även Kärchers Verkstad vilket innebär att en del kunder kommer in till butiken med sina befintliga Kärcherprodukter för att få svar på tekniska frågor. Det kan röra sig om maskiner som inte fungerar optimalt eller delar som behöver kompletteras där din uppgift blir att agera rådgivande och ge service i världsklass. Genom din tekniska förståelse vägleder du kunden genom sina frågor, du tar fram reservdelar samt koordinerar och bokar service vid behov hos Kärchers Servicetekniker.

I rollen ingår även beställning av produkter, hantera godsmottagning samt löpande inventering av sortimentet. Du kommer att ha ett nära samarbete med Butikschefen samt med Kärchers Servicetekniker. Arbetstiderna är förlagda vardagar från 7–16.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Möta kunder i butiken och driva försäljning samt merförsäljning.
 • Svara på tekniska frågor och vara rådgivande mot kunder.
 • Hantera betalning, fakturering, beställningar och löpande inventering.
 • Koordinering med verkstad och servicetekniker för bokning av serviceuppdrag.
 • Bidra till att utveckla Kärcher Center.
Om dig
För att passa i rollen som Butikssäljare till Kärcher Center i Malmö är du sannolikt van att arbeta med försäljning av tekniska produkter och utrustning, gärna från en butiksmiljö. Du har sannolikt redan erfarenhet av vanligt förkommande arbetsuppgifter så som betalning, beställningar, inventeringar och fakturering med en nyfikenhet att utvecklas inom Kärchers sortiment och produkter. Du besitter god systemvana och talar svenska obehindrat.
Som person är du öppen, social och har god känsla för service där du trivs som bäst i kundmötet! Du väntar sannolikt inte på att saker ska hända utan kan se vad som behöver göras och agerar med en inre drivkraft som motor. Utöver det trivs du både i den självständiga delen av rollen såväl som att samarbeta med butikschef och tekniker!

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet av försäljning och service - Företrädelsevis av liknande maskiner och utrustning från liknande butiker.
 • God kompetens och intresse av maskiner samt teknik.
 • Erfarenhet av beställningar, betalning, inventeringar, fakturering och andra i butiken vanligt förekommande arbetsuppgifter.
 • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
 • Svenska i tal och skrift.
Meriterande: 
 • Erfarenhet av SAP.
 • Erfarenhet av att arbeta nära och samverka tillsammans med en Serviceorganisation.
 • Van att hantera företags/proffskunder.
 • Ytterligare språk är meriterande.
 • Branscherfarenhet från Städ/Bygg/Konkurrenter.

Övrigt
Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid (7-16)
Placering: Malmö – Kärcher Center
Lön: Månadslön.

Finner du tjänsten som Butikssäljare till Kärcher Center som intressant? Skicka in din ansökan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig och går genom våra ansökningar löpande!
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare