Retail Sales Specialist

Retail Sales Specialist

Retail Sales Specialist – Peugeot, Citroën, Opel och Mitsubishi
Som generalagent för Peugeot, DS, Citroën, Opel och Mitsubishi behöver vi förstärka vårt engagemang hos våra återförsäljare och nu utökar vi organisationen med en Retail Sales Specialist.

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid att du är lyhörd, utåtriktad och drivande som person. Det krävs också att du är självgående och stresstålig, samtidigt som du har en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Tjänstens ansvarsområden
Retail Sales Specialist är en administrativ roll där du tillsammans med Network Manager för respektive varumärke ser till att överenskomna försäljningsmål uppnås och håller koll på den dagliga affären. Du kommer att arbeta tätt ihop med samtliga Network Managers och ni hjälper varandra i den dagliga affären.

Som Retail Sales Specialist förväntas du via videomöten, telefon och mail ha en positiv och utvecklande dialog med våra återförsäljare. I rollen förväntas du bidra till ett positivt klimat och en utveckling av återförsäljarens verksamhet. Du kommer du att samarbeta med alla våra avdelningar på företaget och tillsammans med dem supportera återförsäljarna på bästa möjliga sätt.

Du rapporterar till vår Retail Director och tillsammans med Network Manager kommer du vara delaktig i att hålla regionala återförsäljarkonferenser samt ansvara för att utbilda nya säljare som våra återförsäljare anställer.

Kvalifikationer och krav
  • Högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande.
  • Dokumenterad erfarenhet från roller med snarlika eller motsvarande arbetsuppgifter är meriterande.
  • Du ska ha mycket goda kunskaper i Microsoft Office.
  • God förmåga att kommunicera och samarbeta med både kollegor och återförsäljare. Du ska även ha förmågan att supportera och kunna ställa krav.
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kwbruun.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S