Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Regionansvarig för servicemarknad till K.W. Bruun

Publiceringsdatum
22 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden.

Som en del av den framgångsrika danska koncernen K.W Bruun & Co, är K.W. Bruun ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

Vi växer och utvecklas, därför behöver vi nu komplettera vårt framgångsrika servicemarknadsteam med ytterligare en ansvarig för våra återförsäljare inom affärsområdet servicemarknad (som vi kallar för Retail Aftermarket Specialist), till vårt huvudkontor i Malmö.

Tjänstens ansvarsområden

Tjänsten innebär att vara K.W. Bruuns representant ut mot återförsäljare/verkstäder i samtliga frågor som rör affärsförhållandet avseende servicemarknad mellan parterna. Personen ska optimera återförsäljarens servicemarknadsaffär tillsammans med återförsäljaren för att uppnå överenskomna mål samt föra ut K.W Bruuns olika initiativ på området vidare till återförsäljarnätet.

Samtidigt ska personen vara lyhörd för återförsäljarens önskemål och behandla dessa inom ramen för K.W Bruuns verksamhet. Personen är K.W Bruuns interna expert när det gäller frågor om återförsäljarens servicemarknad.

Arbetsuppgifter
 • Bidra till att optimera servicenätet för respektive varumärke, geografiskt och affärsmässigt, i Sverige och för respektive varumärke.
 • Skapa och komma överens om årsplaner, mål och andra nyckeltal för servicemarknaden hos återförsäljaren.
 • Löpande följa upp nyckeltal för servicemarknaden med återförsäljaren (såsom t.ex. inköp, försäljning, kundnöjdhet etc.)
 • Med regelbunden intervall genomföra digitala affärsmöten med relevant personal hos återförsäljare.
 • Löpande övervaka finansiell status och förhållanden hos våra återförsäljare.
 • Vara återförsäljares kontaktperson hos K.W Bruun i frågor rörande servicemarknad.
 • Skapa, initiera och implementera åtgärder och handlingsplaner inom reservdelsförsäljning, verkstad och marknadsföring för att utveckla återförsäljarens servicemarknad.
 • Bistå avdelningar och/eller ledning inom K.W. Bruun i olika projekt efter behov.
 • Bistå med registervård och systemuppdateringar i förekommande Stellantis-, Mitsubishi- respektive K.W Bruun-system.
Kvalifikationer och krav

Företagets inställning och målsättning är att medarbetarna ska arbeta självständigt och vara självgående samt hålla sig uppdaterade på de avtal, regler, rutiner och lagar som berör ansvarsområdet. Vidare förväntas alla samarbeta efter allra bästa förmåga med kollegorna inom företaget likväl som med företagets kunder och andra samarbetspartners. Det ligger i det personliga ansvaret att säkerställa att tidsplaner hålls och att arbetet alltid utförs med högsta möjliga kvalitét samt att ansvarsområdet är rätt bemannat vid ledighet.

Tidigare erfarenhet från bilbranschen är ett krav, vi ser gärna att du som söker arbetet har arbetat som servicerådgivare eller haft en annan kundfokuserad roll på en verkstad eller inom försäljning.

Personen förväntas vara
 • Analytisk, kreativ och strukturerad med gott sinne för administration.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt en förmåga att uttrycka sig väl i tal, skrift och översättningar.
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office.
 • Driven och ansvarstagande med positiv och ödmjuk attityd och stor social förmåga.
 • Nyfikenhet och intresse av att lära och att uppgifter blir genomförda.
 • Tjänsten kan omfatta resor i begränsad omfattning till våra återförsäljare, kunder och leverantörer.
 • Fullständig diskretion gällande information som denna ställning ger tillgång till.
Vi erbjuder

Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner in-house, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Hoppas du finner tjänsten intressant, tveka inte att söka tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S
https://www.kwbruun.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Malmö stad
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Fordon
Företagslogga