Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Mekaniker/Tekniker till Quickpoint

Ansök nu
Är du utbildad bilmekaniker och drömmer om att tjäna mer än din närmaste granne som är marknadschef, eller det samma som grannen på andra sidan gatan, advokaten. Då är Quickpoint i Danmark platsen där dina drömmar kan gå i uppfyllelse.

Den rikstäckande verkstadskedjan Quickpoint i Danmark söker mekaniker till flera verkstäder i Storköpenhamn och Nordsjälland, båda regioner med bra läge och goda transportmöjligheter till Sverige. Din anställning hos oss innefattar en hög, fast lön, givetvis med ordnade villkor, med kollektivavtal, och pensions-, kost- och tillvalsförmåner, liksom bonus för goda insatser.

Quickpoint är en väletablerad verkstadskedja med en trogen och stor fast kundkrets. Hos oss sätts den enskilde kundens behov i fokus, och vi erbjuder alltid en service som minst lever upp till våra kunders förväntningar. Detta återspeglas direkt av vårt Trustpilotbetyg på 4,7.

Vi arbetar dagligen med fokus på våra CARE-värderingar Commitment, Ambition, Responsibility och Excitement, vilka understöds av våra fem kärnvärderingar Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Trovärdighet och Öppenhet. Arbetet bedrivs alltid med allas bästa för ögonen.

Vi erbjuder:

En välutrustad verkstad med det senaste inom diagnostestare, 3D-fyrhjulsmätare samt övrig relevant utrustning för att kunna serva och reparera de nyaste bilmodellerna. Vi har givetvis ett fortbildningsprogram så att våra mekaniker och tekniker alltid kan hålla sig uppdaterade om det senaste i branschen. Dessutom erbjuder vi en attraktiv lön med bonus, pension och sjukförsäkring samt en trevlig och spännande arbetsplats med goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Du är utbildad bilmekaniker och gärna tekniker. Du är nyfiken och engagerad i ditt arbete, och du backar inte för uppgifter som kräver en extra insats. Du tycker om att ha många bollar i luften, och trivs bäst när du har många och varierande uppgifter. Du kan arbeta självständigt, är noggrann i ditt arbete och har sinne för detaljer, samtidigt som du är medveten om att effektivitet är viktigt för att kunna utföra ett bra arbete.

Intresserad?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta operativ chef Jacob Hansen på telefon +45 38 26 27 60.

Se mer på oresunddirekt.se angående svenska medborgares möjligheter att arbeta i Danmark.

Vi går löpande igenom ansökningarna och bjuder in kandidater till intervju, så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Quickpoint A/S har sitt huvudkontor i Viborg, där den första verkstaden startade 1993. Idag är vi 32 filialer utspridda över hela landet, och vår verksamhet förväntas expandera under de närmaste åren. Det centrala i vårt koncept är våra konkurrenskraftiga priser och att vi alltid arbetar med allas bästa för ögonen – Vi vill vara bland de skickligaste och bästa i branschen, och kompromissar inte med våra produkter och vårt arbete – se mer på Quickpoint.dk

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare