Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Ledig LIA plats!

Publiceringsdatum
22 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden. Som en del av den framgångsrika danska koncernen K. W. Bruun & Co., är K.W. Bruun ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

K.W. Bruun söker nu en praktikant som vill bli en del av ett bolag i en stark tillväxtfas, där du får chansen att utvecklas och att växa tillsammans med företaget. Vår förhoppning och ambition är att vår gemensamma utveckling leder till att du på sikt kan ta en roll i vår organisation.

Som praktikant hos oss på K.W. Bruun kommer du att få bidra direkt i vår verksamhet genom att vara "hands on", samtidigt som du kommer få mycket värdefull kunskap och erfarenhet kopplat till aktuell avdelnings arbetsområde. En praktikplats hos oss innebär ett stort eget ansvar och genom hela LIA perioden får man stöttning och support från sin mentor.

För att vara aktuell ser vi att du har en pågående utbildning på nivå högskola eller YH och har en inplanerad praktik/LIA-period. Vi ser gärna att det på något sätt finns en koppling till vår verksamhet. Det är därför en fördel om du studerar något av följande områden; Inköp, Logistik, Supply chain, Administration

I rollen vill vi se en person som är;
  • Självgående
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • God koordineringsförmåga
  • Meriterande med kunskaper i Excel
Vi erbjuder

Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner inhouse, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S
https://www.kwbruun.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga