Hoppa till innehåll
Till K.W. Bruun Autoimport söker vi nu en Garantispecialist till vår Teknik och Garantiavdelning och vi letar efter dig som vill bli en del av ett företag som ständigt följer marknaden och arbetar snabbt, agilt och flexibelt. K.W. Bruun Autoimport som är en del av K.W. Bruun & Co är en dansk familjeägd och välkonsoliderad koncern – med en årlig omsättning på ca. 12 miljarder.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Garantispecialist ansvarar du i första hand att utföra garantirevisioner med syfte att kontrollera så att verkstadsnätverket utför reparationer och service enligt tillverkarens krav. Detta genom revisioner med fysiska besök hos våra verkstäder i Sverige och Danmark. Samtidigt utarbeta analyser utifrån resultatet av revisionen.

Tjänsten innebär resande i både Sverige och i Danmark.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från branschen med vana att arbeta administrativt. Vi ser gärna att du:

 • Har en fordonsteknisk utbildning i grunden eller mycket god fordonsteknisk förståelse.
 • Du är van vid att fatta beslut och har "skinn på näsan".
 • Kunna tolka och efterleva uppsatta policys.
 • Som person är du öppen och serviceminded och har förmågan att fatta rätt beslut i svåra situationer.
 • God förmåga att kommunicera och samarbeta med både verkstäder och kollegor.
 • Är flexibel till arbetstiden då tjänsten kräver mycket resande
 • Du är noggrann och strukturerad
 • Behärskar engelska flytande i tal och skrift.
 • Dokumenterat goda Excelkunskaper
Vi erbjuder
 • En spännande tjänst med ett självständigt arbete
 • Arbete i ett företag som expanderar
 • En arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor
Om företaget
K.W. Bruun är en del av K.W. Bruun & Co som är ett anrikt importörsbolag med nästan 100 års erfarenhet. I Sverige importerar vi Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi. K.W. Bruun är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.

Intresserad?
Vi ber dig att skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken.

Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 apr. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare