Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Car Logistics Coordinator

Ansök nu
Bli en del av vårt team som Car Logistics Coordinator!
Vill du vara en viktig del av ett företag som ständigt står i framkant på marknaden och är känt för sitt snabba, agila och flexibla arbetssätt? Hos K.W. Bruun Autoimport letar vi just nu efter en Car Logistics Coordinator med en stark hängivenhet för administrativt arbete och att skapa resultat!

Tjänstens ansvarsområden
 • Planera, strukturera och behandla produktionen i fabrik
 • Orderhantering av bilar i produktion
 • Hantera och behandla data från fabriken till vårt interna affärssystem
 • Uppföljning av bilar genom transportflödet från fabrik till Sverige
 • Kontroll av orderbekräftelser för att garantera att varje bil har rätt modell, utrustning och tillval
 • Ge våra återförsäljare förstklassig service och support via mejl och telefon
Kvalifikationer och krav
 • Noggrann och detaljmedveten: Vi sätter höga mål och håller oss till deadlines, och vi förväntar oss att du är lika mån om att göra det.
 • Systematisk och metodisk: Arbeta smart och ansvarstagande i en snabb, flexibel och agil miljö.
 • Planeringsfärdigheter: Hantera varierande arbetsbelastning genom att planera och organisera effektivt
 • Erfarenhet: Fördelaktigt med tidigare administrativt arbete, inklusive kompetens inom Excel
 • Språkkunskaper: Goda kunskaper i svenska och engelska språket
Vi erbjuder
 • En spännande arbetsmiljö som ständigt utvecklas
 • En del av vårt inspirerande team där samarbete och ömsesidig support är nyckeln
 • Personalaktiviteter kopplade till våra värdeord och målsättning att ta hand om vår personal
Anställningen sker i vårt svenska företag K.W. Bruun Autoimport AB i Malmö där du kommer att arbeta i en öppen och modern kontorsmiljö. Du blir en del av en mycket dynamisk och framgångsrik verksamhet, präglad av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

På K.W. Bruun kommer du till en arbetsplats som har en genuin affärs- och säljkultur, teamandan är stark och tillsammans driver vi verksamheten framåt.

Om företaget
K.W. Bruun är en del av K.W. Bruun & Co som är ett anrikt importörsbolag med nästan 100 års erfarenhet. I Sverige importerar vi Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi. K.W. Bruun är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt vilket är egenskaper vi söker hos de som arbetar hos oss.

Intresserad?
Vi ber dig att skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken. Vi går igenom urvalet löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare