Hoppa till innehåll
K Ekdahls Snickerier AB logotyp

Vi söker möbel- och inredningssnickare

Är du en skicklig och engagerad inredningssnickare som vill vara med och bidra till god stämning och nöjda kunder? Då kanske du är den vi söker. Just nu letar vi efter dig som är driven, nyfiken och ansvarsfull och som gillar att tillverka inredningar och möbler. Läs gärna mer om oss på www.ekdahlssnickerier.se

Som möbel- och inredningssnickare hos oss kommer du att arbeta med varierande uppdrag för både våra privata och offentliga kunders räkning. Vi monterar det vi tillverkar och är stolta över att ta ansvar för hela kedjan, så kundservice är en viktig del av arbetet inbegripet goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi är måna om att hålla en god arbetsmiljö så underhåll av maskiner och verktyg liksom städning av verkstad tillsammans med övriga medarbetare ingår också i dina arbetsuppgifter.

Det här jobbet passar dig som uppskattar en mindre arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Vi förutsätter att du har relevant gymnasieutbildning med några års erfarenhet av finsnickeri och därmed är självgående. Erfarenhet av CNC samt sprutmåleri är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vid frågor kontakta Paul via mejl paul@ekdahlssnickerier.se, då vi behöver dagarna till pågående projekt. Mejla din ansökan med personligt brev och CV till helena@ekdahlssnickerier.se senast 2023-04-30.

Tjänsten önskas tillsättas omgående och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (31 dagar kvar)

Liknande jobb