Servicekoordinator till Bravida Säkerhet AB, Malmö

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet AB, Malmö

Hur ser en dag ut som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet?
Rollen som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med bland annat inkommande samtal och mail, order, faktureringsunderlag, fakturering och olika administrativa åtaganden. Detta är en rolig och variationsrik roll där din arbetsdag kommer bestå av följande arbetsuppgifter:
  • Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
  • Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
  • Följa upp utförande av uppdrag
  • Skapa fakturaunderlag samt fakturering
  • Utföra administrativa uppdrag
Som servicekoordinator får du frihet under ansvar & en rolig, innehållsrik och utvecklande arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start i början av mars, som sträcker sig minst 6 månader framåt i tiden. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Placeringsort för uppdraget är på det trevliga kontoret i Malmö.

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt.

Eftersom Bravida Säkerhet befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom försvaret, kriminalvården och polisen.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som servicekoordinator. Detta är en konsultanställning med start i början av mars som sträcker sig 6 månader framåt med mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mail & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bravida Säkerhet AB
Hos Bravida Säkerhet AB är det i dagsläget drygt 150 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Bravida Säkerhet arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Bravida Säkerhet är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.
Mer info
Kontaktperson Julia Järvholm
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Julia Järvholm
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.