Hoppa till innehåll

Senior redovisningskonsult till Conisco

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfaren redovisningskonsult och arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen:
  • Löpande bokföring
  • Skatt- och momshantering
  • Period- och årsbokslut
  • Rapportering
  • Årsredovisning
  • Budgetuppföljning
  • Prognosarbete
  • Projektrapportering
  • Analyser
Du kommer att ta plats i ett gäng av sex sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi och kundvård. Som redovisningskonsult hos oss kommer du att få jobba med kompletta redovisningsuppdrag utifrån vårt kontor i centrala Malmö.

Vem är du?
Du är en självgående redovisningskonsult med utbildning på högskolenivå inom ekonomi alternativt har lång erfarenhet av arbete inom ekonomi. För att axla rollen så ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom yrket. Vidare har du erfarenhet av boksluts- och skatteprogram samt Excel. Du har även en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser det som fördelaktigt om du är auktoriserad men det är inget krav.

Vi vill hitta dig som brinner för ekonomi och är noggrann och effektiv i ditt arbete. Som person är du social och service-minded med en säljande och rådgivande personlighet i dialogen med kunderna. Vidare har du lätt för att kommunicera och ser gemenskap och samarbete mellan kollegor som en självklarhet. Vi ser även att du är analytisk och skicklig på att kunna prioritera i ditt arbete.

Ansökan
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid
Placering: Malmö
Arbetstider: Kl 8.00-16:30 (med flextid)

I denna rekryteringsprocess samarbetar Conisco med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg, på telefon: 076-002 69 69 alternativt via email johan.friberg@jurek.se

Om Conisco
Conisco har sitt kontor på Minc, Anckargripsgatan 3 i Malmö. På denna arbetsplats sitter förutom Conisco även ca 25 inkubatorbolag samt ytterligare ett 60-tal andra mindre bolag. Arbetsmiljön på Minc är en kreativ miljö bestående av innovativa entreprenörsföretag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Johan Friberg
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare