Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Rekryteringskonsult till Jurek Syd

Ansök nu
Vad kan du förvänta dig?

Vårt kontor i Malmö fortsätter att växa och därför söker vi nu dig som är en erfaren rekryterare, och som brinner för att arbeta med människor och relationer. Kanske känner du dig redo för en ny utmaning, där du får stor nytta av din erfarenhet som rekryterare och samtidigt utvecklas? Som rekryteringskonsult hos oss får du möjligheten att göra precis det! Du kommer att arbeta i en affärsnära roll där du bygger relationer med både företag och kandidater, och arbetar för att hitta den perfekta matchningen för båda parter.

I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, exempelvis att:
  • Skapa kravprofiler och annonser
  • Genomföra kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar
  • Underhålla kontakten med både kandidater och kunder
  • Genomföra kundmöten
  • Hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt
  • Delta i olika aktiviteter för att utveckla Jurek Syd, exempelvis mässor och andra nätverkande aktiviteter
Våra uppdrag kommer huvudsakligen in genom våra kundansvariga, med vilka du kommer ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du och säljaren tillsammans att delta på kundmöten där din roll är en viktig del av arbetet. Ni arbetar som ett team, hjälper och stöttar varandra och tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av operativ rekrytering och en passion för att hitta den perfekta matchningen mellan kund och kandidat. Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen inom något utav våra specialistområden, och det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen. Som person är du prestigelös och en stark teamplayer som alltid stöttar upp där det behövs. Du delar vår entreprenörsanda och är driven, ambitiös och orädd. Dessutom är du socialt kompetent och har lätt för att skapa förtroende.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett starkt intresse för affärer och att arbeta med människor. Du tar ansvar för ditt arbete, är lösningsorienterad och kan arbeta i en föränderlig miljö. Du är också strukturerad och har hög ambitionsnivå, samt behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Slutligen är du en trevlig person som delar Jureks värderingar om en inkluderande kultur där alla bidrar till en glädjefylld arbetsplats.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att bli en del av ett snabbväxande företag med fokus på fortsatt tillväxt. Du kommer att få utvecklas tillsammans med ett redan framgångsrikt team som är redo att nå nya höjder. Hos oss på Jurek får du en inspirerande företagskultur med högt driv, engagemang, egna initiativ, kundfokus och arbetsglädje. Du kommer att arbeta från vårt fantastiska kontor på Carlsgatan 3 i centrala Malmö.

Vi på Jurek värnar om våra medarbetare och vi betonar vikten av samarbete och gemenskap. Vi sätter laget före jaget och strävar efter en balans mellan jobb och privatliv. Utveckling, utbildning och hälsa är centrala delar av vårt erbjudande.

Vilka är vi?

Jurek Rekrytering och Bemanning erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster inom våra specialistområden: Law, Finance, HR, MarCom och Business Support. Idag har vi över 385 anställda, varav 105 personer arbetar på våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Vår ambition är fortsatt tillväxt och som rekryteringskonsult har du en viktig roll i att nå våra mål. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707-369 359 eller via e-post: johanna.kalered@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Sökord: Rekrytering, Bemanning, Rekryterare
Mer info
Kontaktperson
Johanna Kalered
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare