Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Förhandlare till Fastighetsägarna Syd

Ansök nu
Om rollen
I din roll som förhandlare hos oss kommer du att förhandla bostadshyror med Hyresgästföreningen utifrån generella årliga förhandlingar och standardhöjningar av bostadslägenheter. Du får ett helhetsansvar där du arbetar med hela processen "från ax till limpa". Du agerar också rådgivande vid hyresrättsliga frågeställningar och utför förhandlingstjänster såsom exempelvis bruksvärderingar. Vidare så kommer du att ha kunskap om hyresnivåer på aktuella orter och kommer att beräkna hyresnivåer utifrån hyressättningsmodeller och analysverktyg. Det förekommer också tilläggsförhandlingar på grund av olika typer av standardförbättringar.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom juridik, ekonomi eller fastighetsförvaltning och minst två års arbetslivserfarenhet. Du är även flytande i svenska, både i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är en uthållig, produktiv och effektiv person som tycker om att få saker och ting gjorda. Du har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt och har en god förmåga att förklara juridiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt. Rollen som förhandlare innefattar mycket kontakt med olika typer av människor vilket kräver att du trivs med många olika kontaktytor och att du är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du har inga problem med att arbeta självständigt men uppskattar även att arbeta i team. Vidare är du en ordningsam och lösningsorienterad person som tycker det är spännande med lagar och regler.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en varierande tjänst i en öppen och lyhörd miljö där teamkänslan är stark. Nya idéer som utvecklar vår verksamhet uppmuntras alltid och tillsammans arbetar vi mot gemensamma mål. Vi arbetar aktivt för att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss finns alla förutsättningar för att trivas och växa.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Fastighetsägarna Syd med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se
Mer info
Kontaktperson
linn Marthinussen
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare