Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent till börsnoterat företag i Malmö

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Merima Kastrat
Telefon
Ansök nu
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag på heltid om ca 13 månader, med start i september eller enligt överenskommelse. Du får möjlighet att arbeta i ett börsnoterat företag med välkända produkter och starkt samhällsengagemang.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Kundinbetalningar
  • Avstämningar
  • Boka pensionsfiler
  • Ansvar för skattekonto (ej momsavstämningar)
  • Behjälplig vid bokslutet
  • Kontering av fakturor och matchning av inköpsorders, samt uppföljning vid avvikelser
  • Hantering av påminnelser och krav
  • Daglig kontakt med leverantörer och verksamhet via telefon och mejl
Vem är du?

Vi tror att du är en väldigt noggrann och teamorienterad person som tidigare har arbetat som ekonomiassistent, och gärna inom större organisationer. Du brinner för reskontra och tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta i en större koncern med många bolag.
Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Word och Excel. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift på både på svenska och engelska.

Mer om uppdraget

Arbetsplatsen är belägen i Malmö. Möjlighet till hybridarbete finns.

I uppdraget kommer du att ingå i ett framåtlutat team som arbetar på ett flexibelt och hållbart sätt.

Du kommer att arbeta självständigt med flertalet av arbetsuppgifterna men även tätt tillsammans med andra kollegor i teamet. Slutligen lägger vi stor vikt vid ditt driv, både i din personlighet och kopplat till dina arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag med en omfattning på heltid via Jurek Recruitment & Consulting, med start i september eller enligt överenskommelse, och löpande ca 13 månader framåt.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Merima Kastrat på email merima.kastrat@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.