Bredablick Förvaltning söker senior jurist

Bredablick Förvaltning söker senior jurist

Arbetsbeskrivning

I din roll som senior jurist hos oss kommer du att ha konsultuppdrag åt våra kunder som främst består av fastighetsägare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Rådgivning till kunder brett inom fastighetsrätt
  • Tvister inom bostadsjuridik
  • Hyresförhandling
  • Upprätta/granska avtal inom fastighetsrätten
  • Handledarskap, hålla i utbildningar och upprätta instruktioner
Du kommer att ingå i vår juristavdelning som består av totalt fem jurister och du rapporterar till vår chefsjurist. Vår juristavdelning är inne i en expansiv fas och du blir en viktig del i den vidare utvecklingen av avdelningen. Rollen innefattar mentorskap och kvalitetskontroller av kollegors arbete inom dina spetskompetensområden. Du kommer även få möjligheten att lära dig områden inom juridiken som du tidigare inte har arbetat med.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen eller en kandidatexamen inom affärsjuridik eller rättsvetenskap. Du har minst tre års kvalificerad erfarenhet inom bostadsjuridik och det är meriterande om du har erfarenhet av bostadsrättsjuridik.

Som person är du noggrann, initiativtagande och tänker utanför boxen. Du är prestigelös, arbetar självständigt och är en lagspelare. Du är pedagogisk och brinner för att hjälpa dina kollegor att nå sin fulla potential. Du tycker att det är utvecklande att kastas in i nya situationer och motiveras av utmaningar såsom att överträffa förväntningar. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och har en positiv attityd.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en organisation med korta beslutsvägar och en starkt tillväxtorienterad kultur. Bredablick är en organisation utan glastak, där befordringar inte bestäms av ålder eller år i företaget utan av vad just du bidrar med. Vi kan ge dig en språngbräda till en häftig karriär, möjlighet att påverka och göra avgörande bidrag till företagets utveckling.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Bredablick Förvaltning med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se
Mer info
Kontaktperson linn Marthinussen
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla linn Marthinussen
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!