Hoppa till innehåll
JS Sverige AB logotyp

Säljare - Account Manager

Ansök nu
Tävlingsmänniska, resultatdriven, disciplinerad och erfaren. Är detta ord som beskriver dig? Känner du igen dig själv? Då är du den vi söker.

JS Sverige har i 26 år skapat annonsfinansierat marknadsföringsmaterial till företag, och organisationer så som Elgiganten, Bravida, Veidekke och Scorett.

Du har ansvar för dina egna företagskunder, som sträcker sig allt från lokala medelstora företag till stora globala företag. Detta innebär att du gör research och matchar våra tjänster med kundens behov. Tjänsten innefattar daglig kontakt med beslutsfattare, där kommunikation primärt sker via telefon men även med mail och Microsoft Teams som verktyg för att presentera JS Sverige och hur vi kan hjälpa företaget med sin marknadsföring.

Resultatet av ditt arbete landar i att du bokar kvalitativa möten där slutmålet givetvis är att få en nöjd kund som får sina behov tillgodosedda och blir en långvarig kund hos JS Sverige.

Detta förväntar vi oss av dig:
  • Du är ambitiös, positiv, proaktiv och disciplinerad
  • Du är en erfaren säljare som är van vid att tala med beslutsfattare på högsta nivå
  • Du är inte rädd för att gå på avslut i samtal med kund
  • Du har flerårig vana av att sälja B2B, med telefonen som verktyg
  • Du talar och skriver flytande svenska
Därför väljer du jobbet:
  • Du gillar en tydlig karriärstege, med flera vägar som leder till framgång
  • Du vill arbeta hos ett marknadsledande stabilt företag som alltid ligger i framkant
  • Du motiveras av att ingå i ett högpresterande team på ett internationellt företag
  • Du brinner för att lära dig mer om sälj, ledarskap och personlig utveckling
  • Du tar egna initiativ, är självgående och vågar tänka utanför boxen
Tjänsten kommer med en fast grundlön och ett attraktivt bonus- och provisionssystem baserat på prestation.

Vi erbjuder dig att bli en del av en dynamisk arbetsplats i ett internationellt företag med 60-talet kollegor i Malmö. Du kommer att ha stora möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Recruiter Lars Nörgård via e-post till: lnp@jssverige.se eller +46 70 661 22 23.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juli 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JS Sverige är en del av koncernen JS World Media, en internationell kommunikationsbyrå med representation i 9 länder som årligen når över 10 miljoner människor med våra marknadsföringslösningar. JS Sverige består av ett 60-tal duktiga medarbetare på kontoret i Malmö där vi varje dag arbetar med att leverera annonsfinansierade kommunikationspaket åt företag, kommuner, föreningar och organisationer över hela Sverige. JS Sverige lägger stor vikt vid personlig och professionell utveckling och en god work/life balance.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare