Hoppa till innehåll
JS Sverige AB logotyp

JS Sverige söker en Account Manager med vinnarskalle!

Ansök nu
Är du en tävlingsinriktad säljare, som alltid är på jakt efter nya potentiella kunder? Älskar du att göra affärer och vill bygga upp din egen B2B-pipeline?

Fortsätt läsa! JS Sverige söker dig.

Vad innebär jobbet?
Som Account Manager är det ditt ansvar att boka kvalitativa möten. Inför varje möte har du gjort en grundlig egen research och använder även våra många referenscase. Via vår kunddatabas får du i uppdrag att screena och bygga upp din egen B2B-pipeline.

Du kommer dagligen att vara i dialog med beslutsfattare i det svenska näringslivet, från såväl privat som offentlig sektor. Dialogen från kund till kund varierar givetvis mycket, men den röda tråden i alla samtal är att du snabbt och professionellt ska leverera ett budskap på telefon, på ett sätt som väcker intresse och nyfikenhet.

Under en vanlig dag lyfter du luren ca 100 gånger och har som mål att boka 8 möten i månaden, varav 4 ska resultera i ett projekt. Du ingår i ett försäljningsteam, med ansvar för dina egna företagskunder och din egen budget. Inom 4 – 6 månader förväntar vi oss att du tar nästa steg och som Key Account Manager avhåller dina egna möten via Microsoft Teams.

Vad erbjuder vi dig?
  • Goda karriärmöjligheter som Buddy, Key Account Manager, Team Leader och Sales Manager
  • En attraktiv lön i form av fast grundlön plus bonus och provision utan tak
  • Daglig sparring och kontinuerlig träning med kollegor
  • En dynamisk och utvecklade arbetsmiljö, där alla strävar efter att leverera sitt bästa
Vi förväntar oss att du
  • har några års erfarenhet av försäljning på telefon
  • är målmedveten och drivs av att uppnå resultat
  • är självständig, utåtriktad och tar ansvar för din egen insats
  • talar och skriver flytande affärssvenska och behärskar engelska
Vi kallar löpande till intervjuer och vill snarast möjligt tillsätta tjänsten. Sök därför hellre i dag än i morgon!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Recruiter Annika Norlin Alpkleven via e-post till: ann@jssverige.se eller telefon: +46 40 699 09 39

JS Sverige är en dynamisk arbetsplats med Sveriges bästa kollegor och här finns stöd inom alla avdelningar för att hjälpa dig bli en bättre säljare och ledare.

Kontoret är beläget precis intill Malmö Centralstation med en vacker takterrass och moderna lokaler. Vi har en stark prestationskultur där engagemang och resultat belönas. Just nu befinner vi oss mitt i en spännande och unik tillväxtresa med ett tydligt sikte: Framåt!
Mer info
Kontaktperson
Annika Norlin Alpkleven
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare