Erfaren B2B Mötesbokare till internationellt bolag

Erfaren B2B Mötesbokare till internationellt bolag

Är du ett proffs på att boka möten? Vi vill hitta riktigt duktiga mötesbokare, som är vana att arbeta mot B2B-marknaden och leverera med högsta kvalitet.

Vi är:

JS Sverige - ett stabilt företag med 26 år i branschen. Vi växer och slår våra egna rekord år efter år, även i dessa kristider. JS Sverige är ett ekonomiskt starkt företag baserat på tydliga mål och möjligheter, för Dig som vill skapa en karriär eller Dig som vill ha ett bra och tryggt jobb inom försäljning. För att trivas här ser du styrkan i att ha 70 kollegor av olika kön, ålder och bakgrund med ett gemensamt mål gällande prestation och budgetuppfyllelse.

För att lyckas i rollen:

Har du flerårig erfarenhet av att arbeta i outbound verksamhet. Du är van vid att kontakta potentiella kunder med telefonen som verktyg, i syfte att boka kvalitativa möten. Genom att hitta rätt referenser inom rätt bransch och använda aktiv lyssning, rätt presentations- och frågeteknik samt invändningsbehandling, säkerställer du att kunden ser fördelarna med vårt koncept samt nyttan av att synas tillsammans med sina leverantörer och samarbetspartnerns genom interaktiva annonser.

Vi erbjuder dig:

En stabil grundlön, bonusar och provision utan tak. Mindre evenemang månatligen för att bibehålla en god arbetskultur och inspirera fortsatt utveckling. Utöver vår utbildningscentral Academy med interna och externa föreläsare kommer Du som uppnått dina mål få åka med på en påkostad årlig internationell konferens – The best of the best.

Detta förväntar vi oss av dig:
 • Du är ambitiös och prestationsdriven
 • Du är en erfaren konsult som är van att tala med beslutsfattare på högsta nivå
 • Du är inte rädd för att gå på avslut i kundsamtalet
 • Du vet att hög aktivitet och kvalitet leder till resultat
 • Du har flerårig vana av att sälja B2B
 • Du tar snabba och kvalificerade beslut
 • Du talar och skriver flytande svenska

Därför väljer du jobbet:
 • Du vill kunna påverka din egen lön, baserat på prestation
 • Du vill ha trygghet i en stabil grundlön och garantiprovision
 • Du motiveras av ett högpresterande team och ett internationellt företag
 • Du är en erfaren säljare med stor passion för försäljning
 • Du är flitig och vågar tänka utanför boxen
 • Du vill lära dig mer om sälj, ledarskap och personlig utveckling


Låter detta som något du vill jobba med?

Vi ser fram emot din ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka hellre in din ansökan idag än imorgon.

Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig till Lars Nörgaard Petersen på lnp@jssverige.se eller på telefon 070-661 22 23.
Mer info
Kontaktperson lnp
Telefon 070 - 661 22 23
Email Mejla lnp
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jssverige.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På JS Sverige arbetar ett 60-tal experter med att producera värdeskapande kommunikation åt företag, kommuner, föreningar och organisationer runt om i hela Sverige. Med över 25 års erfarenhet skapar vi Interaktiva Broschyrer som är speciellt anpassade till mottagarna. Den Interaktiva Broschyren erbjuder läsarna en modern upplevelse både i tryckt och digitalt format. Den tryckta högkvalitativa broschyren är perfekt för autentiska och trovärdiga presentationer. Onlinebroschyren är interaktiv och speciellt utformad för att läsaren ska få den bästa upplevelsen online.

Utöver våra Interaktiva Broschyrer erbjuder vi även JS ProFilm. JS ProFilm är vårt nya digitala kommunikationspaket som består av en professionell profilfilm, en SoMe-video och en interaktiv onlinebroschyr. Med detta paket hjälper vi våra kunder att stärka deras digitala närvaro. Med det skräddarsydda digitala materialet kan verksamheter på ett smart och effektivt sätt förmedla rätt budskap på rätt tidpunkt till sina målgrupper genom en unik upplevelse i text, tal, bilder och design.