B2B Säljare

B2B Säljare

JS ProFilm - vill du bli en del av resan?

JS ProFilm utgör en del av JS Sverige och erbjuder våra kunder ett digitalt kommunikationspaket bestående av en Professionell Film, SoMe-video och en Onlinebroschyr.

Slutprodukten är anpassad efter kundens behov och önskemål och vi blir kundens samarbets- partner år efter år. Vi jobbar rikstäckande och har redan många fina referenser. JS ProFilm har blivit en succé och nu söker vi ännu fler stjärnor som vill vara en del av resan!

Vad innebär jobbet?
Din uppgift är att kontakta potentiella kunder med telefonen som verktyg, i syfte att boka kvalitativa möten. Genom att hitta rätt referenser inom rätt bransch, använda aktiv lyssning, rätt presentationsteknik, frågeteknik och invändningsbehandling säkerställer du att kunden ser fördelarna med vårt koncept, samt nyttan av att synas tillsammans med sina leverantörer och samarbetspartnerns genom interaktiva annonser.

Aktivitet:

Du gillar högt till tak och ett högt tempo, du drivs av att jobba mot tydligt uppsatta mål. Med dig på resan har du kollegor som är innovativa, trivs med utmaningar, vill sälja mest, och jobba på ett tryggt och ekonomiskt stabilt företag.

Vi erbjuder en bra grundlön och garantibonus/-provision. Bonus och provision är givetvis helt utan tak och baseras på din egen prestation.
Vi vill att du skall lyckas hos oss och därför anpassas din onboarding och utbildning efter dina förutsättningar och behov.

Detta förväntar vi oss av dig:
  • Du är ambitiös och arbetar hårt med rätt attityd
  • Du är van vid att jobba mot budget - och att nå den!
  • Du är en erfaren B2B säljare som är van vid att tala med beslutsfattare på högsta nivå
  • Du är inte rädd för att gå på avslut i samtal med kund
  • Du talar och skriver flytande svenska
Därför väljer du jobbet:
  • Du gillar en tydlig karriärstege, med flera vägar som leder till framgång
  • Du vill kunna påverka din egen lön genom din egen prestation
  • Du motiveras av arbeta i ett högpresterande team och på ett internationellt företag
  • Du brinner för att lära dig mer om sälj, ledarskap och personlig utveckling
  • Du befinner dig i en trygg position privat och vill satsa på en karriär!
Utöver detta förväntar vi oss att det faller dig naturligt att nätverka i olika sociala kanaler, som LinkedIn, i syfte att hitta samarbeten/kontakter inom olika branscher och på så vis bygga din egen framgång och nätverk.

Låter detta intressant - sök nu!
Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka hellre in din ansökan idag än imorgon.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JS Sverige grundades 1996 och är en del av den internationella mediekoncernen JS World Media som finns representerade i 9 länder med fler än 450 kollegor totalt. Vi skapar annons- finansierade interaktiva broschyrer, film och snart web speciellt anpassade till mottagarna.