Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Marknadsförare / utvecklare

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en marknadsföringsbyrå specialiserad på Google- och Facebook-annonsering söker vi nu en Marknadsförare / Utvecklare. Vår kund kombinerar tekniskt kunnande med marknadsföringsexpertis för att på så sätt skapa effektiva kampanjer. Dess unika fokus på teknologi och marknadsföring möter den växande efterfrågan på marknaden. I rollen som Marknadsförare / Utvecklare kommer du att befinna dig i en startup-miljö med drivna och engagerade kollegor. Företaget drivs idag av de två grundarna som nu söker dig som kan bli en viktig pelare i företagets fortsatta tillväxt. Vår kund söker en driven och engagerad konsult som är intresserad av ett långsiktigt uppdrag hos en spännande start-up. De söker också efter dig som har erfarenhet av att arbeta med Google Ads och har en förståelse för marknadsföring. Då bolaget även arbetar med en kombination av tekniskt kunnande och marknadsföring, är det önskat att du har förståelse för programmering, specifikt Javascript och Python.
Du kommer ha en bred roll där du får sitta med bland annat utveckling, Google Ads och hjälpa företaget fortsätta utveckla deras affärer och marknadsnärvaro.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet och förståelse för marknadsföring och Google Ads.
  • Erfarenhet av Python och Javascript är fördelaktigt.
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Marknadsförare / Utvecklare är du en engagerad person som har en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa långsiktigt, med till en början 6 månader i taget. Det fungerar att jobba remote för detta uppdrag, men önskvärt är att du kan besöka kunden till och från på deras kontor i Malmö. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: python, google ads, javascript
Mer info
Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare