Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi en logistikplanerare för ett uppdrag på plats i Malmö eller Karlskrona.

I din roll som logistikplanerare kommer arbetsuppgifterna vara:
 • Delaktig i strategiska analyser och känslighetsanalyser både i den kortsiktiga och långsiktiga resursplaneringen.
 • Delaktig i att skapa och hantera den långsiktiga projektportföljen och förse ledningen med analyser och information runt projekt för beslutsunderlag.
 • Med din kunskap och erfarenhet bidra i hur företagets planeringsprocess, metodik och verktyg används i den dagliga verksamheten.
 • Möjlighet att tillsammans med andra driva verksamhetsförbättringsprojekt.
 • Kravställa och effektivisera planeringsprocessen samt säkerställa planeringskompetensen inom företaget tillsammans med stora delar av organisationen.
Kvalifikationer
 • Du har en akademisk examen inom tex projektledning, logistik eller liknande.
 • Du har erfarenhet av planeringsprogram motsvarande AVEVA ERM, Primavera P6, Marsplan eller liknande.
 • Du har erfarenhet som projektplanerare i större industriprojekt eller portföljplanering.
 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Meriterande: Kunskaper i Power BI, Qlik Sense eller liknande program.
 • Meriterande: Tidigare erfarenheter i materiallogistik eller materialtransporter.
Personliga egenskaper

Vi söker en positiv lagspelare som tar egna initiativ och har förmågan att få saker gjorda. Du har ett systematiskt och strukturerat förhållningssätt och gillar driva och ta ägandeskap för planering och planeringsmetodik.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-06-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Malmö eller Karlskrona. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johnsson
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. De designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare