Teknisk montör till företag i Malmö

Teknisk montör till företag i Malmö

Gillar du montering, tekniskt arbete eller har en pillig hobby? Då kan du vara rätt person som kan få den fantastiska möjligheten att få arbeta med ett spännande och utvecklande jobb inom teknisk finmontering hos vår kund i Malmö. Du kommer att vara en viktig del i ett produktionsteam och tillsammans med dina kollegor arbeta för att säkerställa att produkterna håller hög kvalitet och levereras i tid. Vi söker framför allt dig som är effektiv och detaljorienterad i din yrkesroll. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som montör ansvarar du för att arbeta med montering av små detaljer och komponenter samt utföra kvalitetskontroller och reparationer. Arbetet är 2-skift och du kommer vara schemalagd måndag till fredag. Startdatum för tjänsten är löpande, därav ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt! Kunden söker efter dig som vill stanna kvar på lång sikt.

Dina kvalifikationer

Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med delvis monotona arbetsuppgifter. Du behöver vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Det är viktigt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner, samt förstå värdet av att följa dessa.

Meriterande
  • Erfarenhet av teknisk montering
  • Erfarenhet av produktion
  • Tekniskt gymnasium eller liknande
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du kan arbeta metodiskt och strukturerat. Att följa instruktioner är även viktigt i detta arbete. Vidare utför du ditt arbete på ett professionellt sätt.

För anställning krävs att vi genom för en kontroll i belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring denna spännande tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Tjänsten startar omgående och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.