Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Servicepersonal inom fordonslogistik till kund i Malmö

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som fordonsförflyttare/montörsassistent kommer du hjälpa till att flytta de nyinkomna bilarna till olika platser på siten samt hjälpa till med enklare förberedelser av bilarna likt påfyllning av spolarvätska, montera på registreringsskyltar samt kontrollera så att inga synliga skador finns på bilarna.
DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har B-körkort och är fordonsintresserad. Det är viktigt att du känner dig trygg bakom ratten och olika typer av parkeringar. Har du tidigare jobbat inom någon form av transport (t.ex budbilsförare) är det meriterande men inget krav.
MERITERANDE
  • Tidigare erfarenhet av transport
  DIN PROFIL

  För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer
  • har en hög servicenivå
  • är strukturerad och noggrann
  • är självständig i din roll
  OM OSS

  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  25 juli 2023 (52 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare