Hoppa till innehåll

Processoperatör till läkemedelsföretag i Malmö

Har du tidigare erfarenhet från läkemedels- eller livsmedelsproduktion? Trivs du i renrumsmiljö och är en noggrann person?

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du att vara en viktig del i ett produktionsteam där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att säkerställa att produkterna håller hög kvalitet och levereras i tid.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som operatör hos vår kund jobbar du med uppvägning och tillverkning av krämer, salvor och geler. Du väger upp, registrerar råvaror, bereder, för dokumentation och utför batchkontroller, sköter städning och disk utav utrustningen.

Arbetet är skiftarbete, vilket innebär du behöver kunna arbeta dag och kvällstid.

Dina kvalifikationer

Du har ett personligt driv och kan arbeta självständigt med delvis monotona arbetsuppgifter. Du behöver vara effektiv och planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering. Det är viktigt att du har lätt för att följa angivna instruktioner och rutiner, samt förstå värdet av att följa dessa.

Meriterande
  • Erfarenhet av produktion i renrumsmiljö
  • GMP-utbildning
  • Truckkort (inget krav)
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Det är också viktigt att du kan arbeta metodiskt och strukturerat.

Vi genomför en kontroll i belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring denna spännande tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Tjänsten startar omgående, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV.

Varmt välkommen med din ansökan!
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga