Har du flygerfarenhet och vad som krävs för att bli en "Jettimer"?

Vi på Jettime har humor, ett speciellt "Can Do" tankesätt och en unik samhörighet, som vi i kombination med vår arbetsglädje värderar väldigt högt. Våra värderingar är "Accountability, Courage, Trust & Relations" och de är en naturlig utgångspunkt för vårt arbete. Vi gillar att hantera många olika uppgifter och framför allt att ge en närvarande och oförglömlig service till våra gäster. Jettime är flygleverantör till några av Nordens största researrangörer som tex TUI, Ving, Bravo Tours och Club La Santa samt flygbolag som Air Greenland och SAS.

Vi älskar variationen som charter ger oss, vi kan uppleva 25 graders värme på Gran Canaria och middag med kollegor på en lokal restaurang och nästa dag kliva av planet i -15 graders kyla i norra Sverige.

Vi erbjuder tillsvidare heltidsanställning med flygbas i Helsingfors eller Köpenhamn.

Som kabinpersonal arbetar du efter arbetsschema som du känner till minst en månad i förväg, så att du vet när du ska flyga och när du är ledig. Arbetstider varierar, därför är det viktigt att en av dina nyckelkompetenser är flexibilitet. Du kommer att arbeta året runt och när som helst på dygnet, det kan även förekomma regelbundna övernattningar på några av våra destinationer eller baser i Norden.

På Jettime får du som kabinpersonal provision på ombordförsäljning, samt health care package. På sikt har du möjlighet att utbildas och uppgraderas till Cabin Chief. Det är en spännande utmaning, där du bland annat får ledaransvar i kabinen.

För att trivas och lyckas i jobbet som Cabin Crew och som "Jettimer" är du:
 • Serviceinriktad, flexibel och tålmodig
 • En glädjespridare och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö
 • Bra på att hålla överblick och situationsmedveten
 • Samverkande och samtidigt oberoende
 • Älskar att arbeta med människor
Du måste dessutom uppfylla följande krav:
 • Cabin Crew erfarenhet
 • Giltig Cabin Crew attestation & medical
 • Allmänt god hälsa fysiskt och psykiskt. Du måste ha rätt förutsättningar för att klara av utbildningen och arbetet som Cabin Crew
 • Vara minst 160cm och max 195cm lång
 • Gymnasiekompetens
 • Giltigt EU-pass
 • Simkunnig. Du ska kunna simma min: 200 meter
 • Säkerhetsprövning. Innebär att du måste kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregister utan anmärkning. Lagkrav att kunna redovisa jobb, utbildningar, aktiviteter m.m för de senaste fem åren. Du ska kunna styrka dina aktiviteter med intyg samt att dessa ska vara specificerade med datum.
 • Synliga tatueringar och piercingar måste godkännas innan anställning.
Jettime är ett danskt flygbolag och vi levererar service på lokalt språk till våra researrangörer. Du talar därför minst ett skandinaviskt språk flytande och har mycket goda kunskaper i engelska. Då vi flyger mest ut från Danmark och Sverige, ska du som söker Helsingfors bas tala flytande finska samt minst ett skandinaviskt språk flytande och mycket goda kunskaper i engelska.

För att söka tjänsten måste du ha arbetat som Cabin Crew inom de senaste 14 månaderna.

Hur man blir kabinpersonal på Jettime:
Utbildningen av Cabin Crew sker på Jettime´s huvudkontor i Köpenhamn Kastrup. kostnadsfri utbildning på 16 dagar samt lunch står vi i Jettime för. Transport HEL-CPH-HEL samt logi i Köpenhamn bokas och betalas av Jettime (HEL bas). Bonus som motsvarar grundlön i perioden betalas ut efter genomförd och avklarad utbildning. Cabin Crew utbildningen avslutas med examen som du måste få godkänt resultat på för att vi ska kunna erbjuda dig anställning och ge dig dina "vingar". Kursen består av utbildning i nödsituationer, teknisk flygkunskap, första hjälpen, samarbete samt sälj- och serviceutbildning.

Låter jobbet som kabinpersonal på Jettime som något för dig? Skynda dig och besök vår hemsida eller ansök via länken nedan redan idag. När du ansöker tjänsten som Cabin Crew måste du ladda upp en kort videopresentation på engelska där du berättar varför du kan bli en "Jettimer".

Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi kommer att kontakta kandidater som bäst matchar kravprofilen och som går vidare till assessment day. Cabin Crew utbildningen startar i mitten av mars 2023.

Om du har frågor, kontakta oss via e-post: rekcabincrew@jet-time.dk

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jettime.career.emply.com/available-positions
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (20 dagar kvar)