Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du erfaren mekaniker som ligger alltid steget före? Trivs du med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor? Då kanske vi har en möjlighet för dig!

Om tjänsten:
Iveco Sweden AB kommer snart öppna en ny filial i Arlöv och söker vi därför mekaniker. Som mekaniker på IVECO är arbetsuppgifterna mångsidiga då du kommer att arbeta med alla våra produkter. Du hjälper till att leverera en hög standard, och ligger alltid steget före för att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och förväntar oss att du arbetar professionellt och dedikerat.

Tillsammans med dina duktiga kollegor i verkstaden kommer du att ansvara för att självständigt lösa arbetsuppgifter som:
 • Felsökning
 • Service och underhåll
 • Reparationer av Iveco's produkter
Dina kvalifikationer:
 • Du är utbildad mekaniker
 • Du trivs med att leverera kvalitet och värderar högt ett gott samarbete med dina kollegor
 • Har du erfarenhet av lastbilar eller transportbilar är det meriterande
 • Om du har ett körkort med utökat behörighet är det meriterande
Vi erbjuder:
 • En spännande tjänst där du får arbeta med ett välkänt varumärke i branschen
 • Högkvalitativa produkter
 • En bra social arbetsmiljö med en informell och direkt ton
 • Kompetenta, engagerade och duktiga kollegor som hjälper dig att växa med arbetsuppgifterna
 • Utmaningar och möjligheter till fortbildning
Din ansökan
Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare på telefon: +45 22 34 66 57 eller på email: heidrun.thorsteinsdottir@iveco.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson
Heidrun Thorsteinsdottir
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO är ett bolag i koncernen CNH Industrial N.V., en global ledare inom kapitalvarusektorn som är noterad på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) och på den italienska börsens Mercato Telematico Azionario (MI: CNHI). IVECO utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga nyttofordon och entreprenadfordon.

Märkets breda produktutbud omfattar Daily, ett fordon som täcker in fordon i viktsegmentet 3,5–7,2 ton, Eurocargo på 6–22 ton samt, i det tunga segmentet över 16 ton, IVECO WAY-sortimentet med landsvägslastbilen IVECO S-WAY, terränglastbilen IVECO T-WAY samt IVECO X-WAY för lättare terränguppdrag. Dessutom tillverkar märket IVECO Astra terränglastbilar, stela och midjestyrda dumprar samt specialfordon.

IVECO har över 21 000 anställda runtom i världen som tillverkar fordon med hjälp av de senaste teknologierna i sju länder i Europa, Asien, Afrika, Oceanien och Latinamerika. 4 200 försäljningskontor och serviceverkstäder i över 160 länder garanterar teknisk support överallt där ett IVECO-fordon är i arbete.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare