Hoppa till innehåll
Ansök nu
Kan du behålla överblicken och ditt goda humör när det verkligen gäller? Har du en positiv inställning till arbetet, och ser bara möjligheter och inga begränsningar? Då har vi en möjlighet för dig!

Om jobbet:
Iveco Sweden AB kommer snart öppna en ny filial i Arlöv och söker vi därför en kundmottagare.I rollen kommer du främst att arbeta med att möta våra kunder vid disk, via telefon och mejl. Du kommer att vara ansiktet ut mot kunden och du ansvarar för att våra kunders kontakt med Iveco, blir en positiv upplevelse. En betydande del för din framgång i rollen är din kommunikativa förmåga att hjälpa kunden. Du brinner för service och att lösa kundens problem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Boka kunder och planera arbete i verkstaden
  • Offerering kunder
  • Connectivity manager
Vem är du
Vi söker dig som har erfarenhet inom service och försäljnings inriktade arbetsuppgifter. Du har en god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Ett systematiskt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter är också viktigt och om du har mekanisk/teknisk förståelse eller intresse är det meriterande.

Andra kvalifikationer:
  • God kommunikationsförmåga på olika nivåer
  • Goda PC-kunskaper
  • Resultat- och lösningsorienterad och har en god arbetsmoral
  • Har förmågan att lyssna, hjälpa och se till att kunden blir nöjd
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Din ansökan
Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare på telefon: +45 22 34 66 57 eller på email: heidrun.thorsteinsdottir@iveco.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson
Heidrun Thorsteinsdottir
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO är ett bolag i koncernen CNH Industrial N.V., en global ledare inom kapitalvarusektorn som är noterad på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) och på den italienska börsens Mercato Telematico Azionario (MI: CNHI). IVECO utvecklar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga nyttofordon och entreprenadfordon.

Märkets breda produktutbud omfattar Daily, ett fordon som täcker in fordon i viktsegmentet 3,5-7,2 ton, Eurocargo på 6-22 ton samt, i det tunga segmentet över 16 ton, IVECO WAY-sortimentet med landsvägslastbilen IVECO S-WAY, terränglastbilen IVECO T-WAY samt IVECO X-WAY för lättare terränguppdrag. Dessutom tillverkar märket IVECO Astra terränglastbilar, stela och midjestyrda dumprar samt specialfordon.

IVECO har över 21 000 anställda runtom i världen som tillverkar fordon med hjälp av de senaste teknologierna i sju länder i Europa, Asien, Afrika, Oceanien och Latinamerika. 4 200 försäljningskontor och serviceverkstäder i över 160 länder garanterar teknisk support överallt där ett IVECO-fordon är i arbete.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare