Hoppa till innehåll
Iveco Sweden AB logotyp

Kundmottagare till Iveco Malmö

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Heidrun Thorsteinsdottir
Email
Ansök nu
Kan du behålla överblicken och ditt goda humör när det verkligen gäller? Har du erfarenhet av kundservice? Då har vi en möjlighet för dig!

Som kundmottagare hos Iveco kommer du främst att arbeta med att möta våra kunder i verkstan vid disk, via telefon och mejl. Du behöver därför ha en god känsla för service och ha inställningen att alltid försöka hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Du kommer vara ansiktet ut mot kunden och ansvara för att kunden får en positiv upplevelse. Det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera både på svenska och engelska i både tal och skrift. Delar av dina arbetsuppgifter blir administrativa och behöver du därför ha ett systematiskt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och bra administrativa kunskaper. Du kommer använda många olika system i din arbetsdag och behöver därför vara teknisk av dig och inte rädd för nya system.

Känns det intressant? Ansökningar till tjänsten hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag eftersom tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare, på telefon: +45 22 34 66 57.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Iveco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO, utvecklar, konstruerar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon, bussar för stads- och linjetrafik samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

IVECO har över 27 000 anställda och produktionsföretag i 11 länder över hela världen och tillämpar den senaste teknologin. Utöver Europa finns Iveco i Kina, Afrika, Australien, Oceanien och Latinamerika.

Omkring 5 000 försäljningskontor och serviceverkstäder i över 160 länder garanterar teknisk support överallt på jorden där en IVECO-lastbil är i arbete.
http://www.iveco.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Helsingborg
Fordon
Företagslogga