Hoppa till innehåll

Restaurangpersonal till Köpenhamn

Vi söker kreativa och passionerade kockar, kökschefer, restaurangpersonal, konditor, kost- och köksassistenter till ISS matsalar/personalrestauranger i Storköpenhamn

Sista ansökningsdag: vi söker ständigt efter nya kollegor till våra matsalar och personalrestauranger, så skicka din ansökan redan idag.

Brinner du för att skapa gastronomiska upplevelser och har erfarenhet eller är utbildad inom restaurangbranschen? Då kanske vi har jobbet för dig!

Hög professionalism och kreativitet
Vi driver flera matsalar och personalrestauranger i hela Storköpenhamn för våra privata och offentliga kunder. Restaurangerna levererar välsmakande luncher och mötescatering till mellan 200–2000 besökare varje dag. Vi har stort fokus på hållbara lösningar och matsvinn utan att kompromissa med bra råvaror och serviceupplevelser för besökarna.

Som utgångspunkt finns det både kall och varm mat i våra restauranger samt servering av delikatesser, kakor och bröd. Eftersom mat produceras för många människor är det viktigt att vi som arbetar i restaurangerna har ett nära och starkt samarbete för att kunna leverera bra mat- och serviceupplevelser. Därför sätter vi stort värde på en god stämningen och humor på arbetsplatsen, så att vi också har det trevligt tillsammans.

Utgångspunkten för arbetstider är 37 timmar per vecka (exklusive lunchrast) och mötestider mellan 07.00-15.00.

Kreativ, serviceinriktad och flexibel
Vi söker brett och vill därför gärna höra från dig om du är:

  • Student eller nyutbildad kock, cateringpersonal, restaurangpersonal eller liknande
  • En erfaren kock eller outbildad restaurang-/köksarbetare med erfarenhet
  • En erfaren kock med kompetens inom restaurangskötsel
  • En erfaren restaurangchef eller kökschef

Eftersom kommunikation är viktigt för att vi ska samarbeta så behöver du kunna prata engelska till vardags och/eller danska/svenska.

Som person är du utåtriktad, samarbetsvillig och motiveras av utmaningar. Det måste vara viktigt för dig att leverera en hög servicenivå varje dag. Även i de mest hektiska perioderna lyckas du hålla huvudet kallt och behålla fokus.

ISS är en stor arbetsplats där möjligheterna är många – därför kommer det även på sikt att finnas möjligheter till spännande karriärutveckling beroende på vad du drömmer om i framtiden.

Om du har några frågor om hur det är att vara anställd på en restaurang hos ISS, vänligen kontakta vår chef inom FOOD Peter Aarup på email peter.aarup.nielsen@dk.issworld.com

Besök gärna vår nya karriärsida för FOOD. Där kan du läsa om karriärvägarn i ISS och vilka förmåner ISS erbjuder dig som anställd, som t.ex. sjukvård, lön under mammaledighet, pension, förmånliga arbetstider och mycket mer. Du kan också se vad dina potentiella framtida kollegor säger om att arbeta på ISS.
ISS Facility Services logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (28 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,6 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har över 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. Läs mer om oss på www.se.issworld.com
http://www.se.issworld.com

Liknande Jobb

Malmö stad
Hotell & Restaurang
Företagslogga
Trelleborg
Hotell & Restaurang
Företagslogga