Hoppa till innehåll
ISS Facility Services – ISS Direct logotyp

Driftledare till ISS verksamhet i Malmö med omnejd

Ansök nu
Till vår nya verksamhet i Malmö söker vi på ISS en engagerad och positiv ledare som brinner för service. Vill du vara med och skapa förutsättningar för ett team som ska leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Driftledare på ISS!

Om rollen
Din främsta uppgift är att leda och utveckla ditt team som arbetar med lokalvård. Rollen innebär ett personalansvar med bl.a. genomförande av utvecklings- och lönesamtal. Du har daglig kontakt med medarbetarna och räds inte för att själv kliva in den dagliga driften för att stötta dina medarbetare om det behövs. Som Driftledare arbetar du nära våra kunder och hanterar deras synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i din roll:
  • Kontinuerlig och regelbunden kundkontakt med fokus på att tillfredsställa kundens förväntningar.
  • Daglig arbetsplanering och personaladministration så som rekrytering, bevilja ledigheter, attestera löneunderlag och planera arbetsscheman.
  • Ekonomisk administration så som fakturahantering och inköpsansvar.
  • Ansvara för att de operativa frågorna utvecklas i samråd med kund.
  • Ansvara för att arbetet bedrivs i enlighet med avtal och kundönskemål
Vi erbjuder
ISS är ett av världens största tjänsteföretag inom Facility Management, vilket ger dig många olika utvecklingsmöjligheter inom varierande områden. På ISS är våra medarbetare vår värdefullaste resurs och vi har stort fokus på utveckling där vi bland annat erbjuder olika utbildningar för medarbetarna - allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet. Du blir utöver en representant för ISS en viktig medarbetare för våra kunder. Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

Vem söker vi?
Som person är du trygg, initiativtagande och professionell. Du har en god förmåga att verka i en organisation med många kontaktytor och intressenter. Du arbetar systematiskt och låter din erfarenhet och kompetens, i kombination med ditt goda omdöme, styra dig i dina beslut. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera enligt vårt syfte
"People makes Places" samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar, kvalitet och gemenskap. Det innebär att du har en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och jobbar proaktivt kontinuerligt hos kunden.

Vi ser att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service. Det är meriterande om du har erfarenhet av lokalvård eller andra FM-tjänster. Du har gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet av personalansvar med fokus på att leda och utveckla grupper. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift, har en god kommunikativ förmåga och finansiell förståelse. Du är van att hantera olika system och administration generellt. Vi ser också att du är strukturerad, flexibel och prestigelös.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan.

Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt - urval sker löpande. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta rekryterande chef: Zlata Mehic zlata.mehic@se.issworld.com
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Liknande jobb