Hoppa till innehåll
Isadora AB logotyp

Löneadministratör

Ansök nu
Löneadministratör med inriktning HR-support till IsaDora
Är du en person som trivs med att arbeta brett och har tidigare erfarenhet från löneadministration? Vill du få möjligheten att utvecklas inom HR-support samtidigt som du bistår organisationen med dina befintliga kunskaper? Är du en ansvarstagande och strukturerad person med ett prestigelöst förhållningssätt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Löneadministratör ansvarar du för att administrera löner för IsaDoras tjänstemän och kollektivanställda enligt gällande lagar och avtal. Du är delaktig i hela anställningsprocessen; från registrering av nyanställda till avslut av medarbetare. Därtill har du en viktig roll i att supportera chefer och medarbetare i diverse frågor. Dessutom arbetar du med löpande underhåll av HR-system.
Utöver rollen som Löneadministratör ges du möjligheten att arbeta med HR-support, något vi gärna ser att du har en vilja av att utvecklas inom. Du hjälper till att förbereda anställningsavtal, arbetar med IsaDoras interna rutiner och deltar i utvecklingen av People & Culture.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 
  • Löneberäkningar för cirka 100 anställda.
  • Bokföring av löner samt avstämning mot tillhörande konton.
  • Hantera frågor gällande tid-och frånvarorapportering i IsaDoras system.
  • Tolkning av lagar och kollektivavtal.
  • Hantera försäkringar och pension samt rapportering till myndigheter.
  • Sammanställa underlag för löneberäkning till anställda i IsaDoras utländska bolag.
  • Arbeta brett med HR-support; exempelvis i frågor rörande arbetsmiljö, anställningar och guidelines samt delta i utvecklingen av People & Culture.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Löneadministratör är du en ansvarstagande och serviceinriktad person. Du har en prestigelöshet som ständigt hjälper dig framåt samt att du på ett professionellt sätt respekterar andras integritet. Därtill har du ett strukturerat och kommunikativt arbetssätt samt en god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Därtill har du en stor passion för lön och HR-frågor.

Viktigt för tjänsten:
 
  • Ett par års erfarenhet från löneadministration samt god kännedom kring lagar, regler och kollektivavtal.
  • God dator- och systemvana, meriterande med kunskaper i Kontek Lön.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Löneadministratör är ett konsultuppdrag på heltid på sex månader. Därefter finns för rätt person goda möjligheter till förlängning. Du blir del av en organisation som värderar teamwork och engagemang samt erbjuds en modern och flexibel arbetsmiljö. Du rapporterar till bolagets HR-chef. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare