Digital Janitor (who’d marry Linux, if they could) - intraphone

Digital Janitor (who’d marry Linux, if they could) - intraphone

Nämen, hallå! Du gick garanterat in här av ren nyfikenhet, jag menar vad är ens en digital vaktmästare? Och är giftermålet med ett operativsystem ett krav? Nja, inte ett hårt krav egentligen, men att du faktiskt är ett Linuxfan; absolut! Det vi på EMPLOID nu letar efter för IntraPhones räkning är en; ’Klass A’ drifttekniker med en stark och hög ambition att vilja utveckla både sig själv och sina ansvarsområden!

The one and only; IntraPhone!

På IntraPhone arbetar man med IT-lösningar och mobilapplikationer (främst inom äldrevården) och är idag en ledande aktör på den svenska marknaden. Oavsett yrkesroll i företaget är man med och bidrar till en bättre och mer effektiv vård i Sverige! Detta genom fokus på att skapa kvalitet, trygghet och effektivitet inom verksamheter så att vårdpersonalen får mer tid till att göra vad de är bäst på; vård och omsorg. På plats på Gustav Adolfs Torg i Malmö sitter ett drivet gäng som alla arbetar effektivt och med kvalité i fokus!

Mot drift, servrar, integration, Linux och vidare!

Så IntraPhone jobbar med andra ord med en hel del data, och du som läser det här har ju redan förstått att de måste ha någon som jobbar med var och hur den lagras. Molnet? Tänker du. Ja! IntraPhone arbetar med ett privat molnsystem! Detta leder såklart till att de behöver en person som ser till att underhållet och utvecklingen av lagringen sker så effektivt som möjligt! Integrationen systemen emellan ligger såklart också på ditt bord, den ena kunden säger A, det interna systemet säger B, och det är ditt jobb att vara matchmaker, översätta, konfigurera och skapa harmoni! Hela kedjan som rör infrastruktur är alltså din! Stort grattis till den bedriften! Det härliga är ju, att det leder till att du kan vara hur proaktiv du vill. Nice va?

Bättre än bra!
Så vi vet att du är en Linuxfantast, som både suttit med felsökning i mjukvara och i hårdvara. Vi vet också att du inte nöjer dig när ditt jobb är klart. Nej, du är snarare den som ifrågasätter systemen, processerna och kommer med förslag på hur vi ska kunna effektivisera arbetet. För visst brukar dina tankar snabbt promenera bort från hur saker ser ut idag till hur de borde se ut? Och en liten sak till, du vet hur dina kollegor ofta kommer till dig och ber om hjälp? Du kommer absolut få användning av dessa kunskaper på IntraPhone! Rollen är lite halvbred, vi inser det, och det blir helt enkelt upp dig till att bredda eller nicha så mycket som du, IntraPhone och tiden tillåter!

En dag på Intraphone

Det första du gör på morgonen är att du öppnar mailen för att få en heads up ifall det hänt något under natten. kanske slänger ett getöga på vad dina kollegor pysslat med och ifall deras arbete behöver granskning eller en putt i rätt riktning också. Efter det tar du tag i felsökandet och kommer säkert på att det snabbt gick att lösa eller att det endast var en liten kul bugg som spökat. Klockan 10.00 är du med på den dagliga standupen, som sällan varar mer än 10 minuter. Sen kör du ditt SaaS, underhåll-och-utvecklingsrace!

Kultur

Happy Planning, är en AW-liknande aktivitet som företaget pysslar med en gång i månaden. Varje månad ansvarar en avdelning för att ta fram en lek, ett quiz eller ett spel! Med det sagt, så är det en väldigt seriös och entrepenörig känsla hos IntraPhone! Högt i tak (både bildligt och bokstavligt, riktigt nice lokaler), och ett starkt fokus på kvalité! Det är alltså långt ifrån det där stora företaget där man måste acceptera viss tech ’bara för att’.

Vi ska inte ljuga, ditt jobb kommer aldrig bli klart, det är lite så drift och infrastruktur fungerar, men vi är övertygade att du kommer ha en riktigt rolig utmaning under tiden!

Ring eller maila ansvarig rekryterare, på Agnes.Billgren@emploid.se eller på 0793182939.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Databasadministration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.