Area Sales Manager till Intermercato

Area Sales Manager till Intermercato

Arbeta med teknisk försäljning på den internationella marknaden! Intermercato i Tommarp, Skåne, söker en Area Sales Manager!

Vill du arbeta med försäljning av kvalitativ och industriledande utrustning inom skog, transport, entreprenad och återvinning? Som Area Sales Manager hos Intermercato får du chansen att utveckla din tekniska kunskap och bidra till vår internationella försäljning till återförsäljare i olika delar av världen. Var med på vår resa där vi expanderar intensivt internationellt och hitta de bästa lösningarna till våra kunder!

Ditt anställningserbjudande

Intermercato erbjuder dig en varierande och utvecklande roll som Area Sales Manager i en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar. Du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens genom att arbeta med kvalitativa och högteknologiska produkter till kunder inom olika sektorer, så som skog, transport, entreprenad och återvinning. Du ges utrymme att självständigt planera och lägga upp ditt arbete för att hitta rätt strategier för att utveckla de olika marknaderna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Area Sales Manager ansvarar du för att bearbeta och utveckla den internationella marknaden, primärt Storbritannien, Finland och Nordamerika. Du arbetar mot våra återförsäljare och ansvarar för att:
  • Identifiera nya exportmarknader och återförsäljare.
  • Vårda och utveckla befintliga kundrelationer.
  • Utveckla försäljningsstrategier och affärsplaner för att nå exportmålen.
  • Samarbeta nära våra återförsäljare och bistå med teknisk support och utbildning av produkterna.
  • Följa upp och rapportera exportförsäljning och marknaden.
  • Delta vid kundaktiviteter så som internationella mässor, besök hos slutkund och besök i vår produktion i Tommarp.
Värt att veta

Som Area Sales Manager är du en del av säljteamet som idag består av fyra medarbetare, varav två som arbetar mot den nordiska marknaden och två mot den internationella. Din placering är flexibel och du har möjlighet att arbeta remote och utgå från hemmet, med fördel inom Skåne med närhet till en internationell flygplats. Givetvis är du välkommen att arbeta från vårt kontor i Tommarp, beläget på härliga Österlen. Du rapporterar till VD och ledningsgrupp.

Du arbetar mot den internationella marknaden med fokus på Storbritannien, Finland och Nordamerika. Därför är det av stor vikt att du har möjlighet till regelbundna resor internationellt, upp emot en vecka i sträck.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet inom teknisk försäljning, med fördel av den internationella marknaden.
  • Arbetat med försäljning av liknande produkter eller maskiner i en närliggande bransch, för att på ett trovärdigt och professionellt sätt kunna bidra med teknisk kompetens i försäljningen av våra produkter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation förekommer på båda språken.
Personlighetsmässigt är du initiativtagande och uppnår hög produktivitet genom att självständigt driva ditt arbete framåt. Du skapar långsiktiga och goda relationer med såväl dina samarbetspartners som kollegor genom din förmåga att möta olika människor. Du är lyhörd för kunderna och identifierar deras behov för att presentera rätt produkter och vidareutveckla affären.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Email Mejla Rebecca Andersson
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech