Affärsområdeschef Projekt - lokalvård

Affärsområdeschef Projekt - lokalvård

Om tjänsten
Du kommer vara en del av en organisation som kräver snabba beslut och interaktioner. Arbetsintensiteten är hög och som Affärsområdeschef Projekt på iClean trivs du med ett operativt arbete där nyckeln till framgång är att hitta rätt balans mellan medarbetare och kunder. Du fördelar och planerar arbetet inom kunduppdraget och är ytterst ansvarig för uppdragets genomförande från uppstart till överlämnande. Du har många kontaktytor, både internt och externt.

Som Affärsområdeschef Projekt har du en aktiv kundkontakt och ett affärsorienterat synsätt. Bygga långsiktiga relationer, knyta nya kontakter och vård av kund är ett signum. Din roll innefattar att aktivt uppsöka nya kundkontakter inom främst byggsektorn och mäklarvärlden, och självständigt samt tillsammans med övriga Affärsområdeschefer på bolaget räkna på nya uppdrag och säkerställa lönsamhet. Du har budgetansvar för ditt affärsområde.

Du bygger relationer med medarbetarna i ditt team som i huvudsak genomför flyttstädning, byggstädning och storstädning.

I din roll utgör personalplanering med tillhörande schemaläggning en del av ditt dagliga arbete. Du får varje dag stor variation och stimuleras av utmaningar som består i att kombinera en snabb lösning med den bästa lösningen för både personal och kunder. Rollen innebär både kort- och långsiktig verksamhetsplanering. Du kommer också arbeta aktivt med rekrytering av personal till ditt team, där du hanterar ansökningar, intervjuer och slutligt anställningsförfarande. Du har ett direkt personalansvar för dina medarbetare och du har även en arbetsledare i ditt team.

Vi söker dig som
Har hjärta och passion i ditt agerande så att medarbetarna hålls motiverade och kunderna nöjda. Du behöver vara lösningsorienterad och tycka om en arbetsmiljö där det krävs snabba beslut. Du har flexibilitet i ditt sätt att vara och tycker om frihet under ansvar. Eftersom vi ställer krav på din flexibilitet, så får du givetvis det tillbaka.

Du måste ha
- Körkort B
- Goda kunskaper i engelska
- God servicevana
- Erfarenhet av ledande befattning med personalansvar

Det är meriterande om du dessutom har
- Erfarenhet av branschen
- Ett upparbetat kontaktnät inom byggsektorn

Du erbjuds
- Ett stimulerande och självständigt arbete
- Utvecklingsmöjligheter i bolaget
- Sociala aktiviteter

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med 6 månaders provanställning.

Ansökan
Vill du bli en del av iClean? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Inför rekryteringen har iClean tagit ställning till diverse rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt, men vänligt, kontakt av mediasäljare, rekryteringsbolag eller liknande vid denna rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Nichlas Schön
Telefon 0727119119
Email Mejla Nichlas Schön
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.icbs.se
Sista ansökningsdag 12 nov 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

iClean är ett bolag i stark tillväxt och vi söker därför en ny medarbetare som kan komplettera vårt team - en nyckelperson som kommer utgöra en viktig del av navet i verksamheten!

iClean är ett lokalvårdsföretag i Malmö och Skurup som gör skillnad för väldigt många, varje dag. Vårt företag är dessutom ett auktoriserat serviceföretag vilket innebär att vår personal har kollektivt förhandlade och justa villkor och att bolaget uppfyller en rad ekonomiska och miljömässiga krav. Detta är något som väldigt många av våra kunder tycker är viktigt. Och det är en självklarhet för oss. Vi har ett brett spektrum av tjänster inom lokalvård som t.ex. kontorsstädningar, flyttstädningar, trappstädningar samt byggstädningar.

Med utgångspunkt i Malmö och Skurup rör vi oss över ett stort område i Skåne - flexibilitet och kvalitet är våra ledord.