Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Slangmontör/lagermedarbetare, Malmö (vikariat)

Ansök nu


Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med slangmontering, försäljning samt lager och trivs i en fartfylld miljö? Då har du chansen att bli en del av oss på Hydroscand! Nu söker vi en vikarierande slangmontör/lagermedarbetare till vår butik i Malmö!

Vad innebär tjänsten?


Som slangmontör/lagermedarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter monterings- och produktionsarbete. Andra förekommande arbetsuppgifter är lagerhantering, godsmottagning och utleveranser.

Vid behov, kan du även komma att stå i butiken. Där arbetar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir då att, på ett professionellt och ödmjukt sätt, finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i över 20 länder globalt.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du har ett tekniskt intresse, har en känsla för vad god service är och gillar att arbeta i en fartfylld miljö. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik. Truckkort är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Tjänsten är ett vikariat t.o.m. 2026-06-07 men kan övergå till en tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Christina Strandell (platschef) på telefon: 040-217406

Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare