Hoppa till innehåll
Ansök nu

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största tillverkare och leverantör av garageportar, automatiserad logistikutrustning, dockningsutrustning och säkerhetsutrustning. Vi är ca 140 medarbetare som tillsammans arbetar för att leverera vårt kundlöfte ”kvalitet utan kompromisser”. Huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav.
Läs mer om oss på www.hoermann.se

Servicechef, för region syd
- med god teknisk förståelse och goda ledaregenskaper

Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill anta rollen som servicechef för de totalt ca 7 tekniker som finns i region syd. Du har din bas med placering i Malmö men rör dig i region syd under dina arbetsdagar. Regionen består av området Halland och Skåne. Vi söker dig som vill driva och coacha våra tekniker till att på ett så effektivt och kvalitativt sätt alltid sätta kunden i fokus, varje dag.
Du kommer att ha personalansvar i din region vilket innebär bl a medarbetarsamtal, lönesamtal samt övriga frågor som kan uppstå och lösas för ditt team. Vi önskar att du är tydlig och trygg i ditt ledarskap, att du trivs med att följa upp och driva på för bästa resultat.
En självklar del i rollen är att träffa dina medarbetare i din region, vilket gör att dagliga resor blir en naturlig del för dig. Du driver veckomöten och kvartalsmöten samt är ute hos teknikerna för att se hur deras vardag ser ut och är en naturlig representant för Hörmann på kundmöten.

För att lyckas i rollen
Vi önskar att du har ett par års erfarenhet av likande roll där du haft personalansvar inom tekniskt område. Som person är du strukturerad, serviceminded och tycker om att engagera och utveckla dina medarbetare. Du har lätt för att kommunicera och tycker om kundkontakt.
Som Servicechef i din region ser du till att de ca 7-12 personerna du ansvarar för, utför våra uppdrag enligt vårt kundlöfte – ”Kvalitet utan kompromisser”.
Du gör det genom din förmåga att entusiasmera hela ditt team med ditt ledarskap och engagemang.
Din placering är med fördel på kontoret i Malmö.
Körkort är ett krav.
Hörmann Svenska AB är en av Sveriges ledande leverantör i sin bransch med stark tillväxt och med stora möjligheter att utvecklas. Hörmann präglas av en ägarfamiljens familje känsla och långsiktighet.
Du rapporterar till Divisionschef för Service & Eftermarknad.

Kontakt
I denna process samarbetar vi med OnePartnerGroup och Christian Gullander -0734-305025. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast.
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare