Ekonomiadministratör med erfarenhet av projektledning - Honda

Ekonomiadministratör med erfarenhet av projektledning - Honda

Om Honda

Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och är världens största motortillverkare.

Honda är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar dem att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. De ser ”The Power of Dreams” som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder dem framåt. Styrkan i företaget kommer från den filosofin, och baseras på grundaren Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar oss att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.

Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.

Om tjänsten

Rollen som ekonomiadministratör hos Honda är en delad position där du dels kommer hantera det löpande arbetet inom kundreskontra och kredithantering samtidigt som du är delaktig i ett europeiskt övergripande systemprojektet inom SAP. I projektet kommer du tillsammans med Ekonomichefen representera Honda Nordic och bidra med kunskap gällande lokala anpassningar inom ekonomiområdet. Du kommer utifrån Hondas riktlinjer ansvara samt driva projektet i Sverige, Norge och Danmark.

Parallellt med projektet kommer du förvalta och utveckla befintliga processer inom ekonomiadministration. Du kommer ha daglig kontakt med Hondas Shared Service Center i Polen, Regionchefer samt vara kontaktperson för deras svenska kunder.

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag där du blir anställd hos oss på EMPLOID.

Om dig

Som person tar du ägandeskap över dina arbetsuppgifter och ser till att genomföra dessa med högsta kvalitet. Du trivs med att ha många bollar i luften och har förmågan att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och ständigt söker du förbättring. Dessutom har du ett öga för detaljer samt har förmågan att självständigt och lösningsfokuserat söka efter information på rätt ställen.

Utöver detta krävs det:
  • Eftergymnasial utbildning
  • Något års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, projektledning eller administration.
  • Kunskaper inom ett större ERP-system är ett krav och kunskaper inom SAP är meriterande
  • Kunskaper i Office-paketet och specifikt Excel
  • Utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiadministratör, Ekonomiassistent, Projektkoordinator, projektledare, projektassistent, ERP, CRM, SAP, Kundreskontra, fakturering, Malmö, Trelleborg, Lund, rekrytering, heltid
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.