Hoppa till innehåll
Vi söker en Spriderchaufför till Malmö

HNT Schakt & Transport AB förstärker och söker nu ytterligare en trygg och punktlig chaufförer inom Anläggning & Miljö med utgångspunkt från Malmö. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder - välkommen att söka till oss på HNT.

Vi ser att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är felxibel och serviceinritktad då du är ansiktet utåt mot kund. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

Krav är att du har CE-körkort, ADR, APV samt YKB.

Tjänsten innebär - heltidsarbete med 6 månaders provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Håkan Nilsson på telefon 0709-76 32 01.

Ansök senast 26 juni 2023

Din ansökan skickar du till jennie@hnt.se

Tillträdelsedag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sökord: Lastbil, sprider, asfalt, anläggning, chaufför
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, och Åhus. Totalt har vi 250 anställda i egna bolag. Vi har 170 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare