Engagerad utredare inom Fraud till Handelsbanken i Malmö

Engagerad utredare inom Fraud till Handelsbanken i Malmö

Nu söker Meritmind en engagerad utredare inom Fraud till Handelsbanken i Malmö. Du kommer att tjänstgöra som handläggare inom bedrägeriområdet. Enhetens uppgift är att identifiera bedrägliga transaktioner och förhindra att Handelsbankens kunder utsätts för bedrägerier samt drabbas av monetära förluster. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i april och pågå i 6 månader.

Om rollen:

Du har en spännande och viktig roll på banken, där du utreder misstänkta och pågående bedrägeriförsök. Du agerar på larm i bankens interna system och utreder dessa för att upptäcka bedrägerier. Du djupdyker i varje ärende och till din hjälp har du olika arbetssätt och digitala verktyg. I rollen har du mycket kontakt med övriga i teamet samt kontakt med lokala kontor, myndigheter och kunder.

Arbetet bedrivs på plats i fina lokaler på kontoret i centrala Malmö.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en engagerad utredare inom Fraud. Du kommer dagligen prata med bedrägeriutsatta kunder och det är därför viktigt att man är lyhörd, empatisk, tänker logiskt samt ser mönster och beteenden för att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara för kunder och kontor hur bedragare tänker och fungerar i sina försök att utföra bedrägliga transaktioner. Du tycker om att gräva i information, analysera och utreda. Du är analytiskt lagd och kan dra slutsatser och se mönster, utifrån olika informationskällor.

Erfarenhet:

Vi ser gärna att du har produktkunskap om lån. Du kanske har arbetat som privatrådgivare på bank eller med liknande arbetsuppgifter inom AML/Fraud.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Alexander Gohari på alexander.gohari@merimind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (5 dagar kvar)