Hoppa till innehåll
GVM Gräsvårdsmaskiner AB logotyp

Servicetekniker Malmö

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Nu finns möjligheten att söka rollen som servicetekniker med inriktning grönytemaskiner.

Som mekaniker hos oss kommer du att ingå i en kompetent och serviceinriktad grupp med inriktning på service och reparationer av grönytemaskiner.

I rollen kommer du att utföra felsökningar och reparationer dels på vår verkstad och med tiden även ute hos våra kunder.

Du kommer att utgå ifrån vår verkstad på Bronsyxegatan i Malmö

Din profil:

Vi ser att du har ett stort intresse för teknik, är nyfiken och lösningsfokuserad.

Krav för tjänsten är att du innehar B-körkort.

Goda kunskaper i engelska då tjänsten kräver att man ska kunna läsa och förstå manualer på engelska.

Erfarenhet inom felsökning av el och hydraulik.

Driven och målmedveten.

Vi lägger stor vikt gällande dina personliga egenskaper så som noggrannhet, samarbetsförmåga, samt att du har en positiv inställning.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder löpande utbildningar för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter god hälsa och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter.

Liknande Jobb

GVM Gräsvårdsmaskiner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GVM Gräsvårdsmaskiner är i dag en av de ledande marknadsaktörerna inom den professionella grönytebranschen. Med ett högkvalitativt och mycket brett maskinsortiment, tillsammans med en stor geografisk närvaro, blir vi den självklara och pålitliga partnern.

Vår snabba utveckling och expansion har skapat en organisation med etablering på fem strategiskt viktiga orter runt om i Sverige, Malmö, Kungälv, Uppsala, Linköping och Sundsvall. Varje enskild etablering/filial inrymmer en fullserviceanläggning med utställningshall, säljkontor, serviceverkstad, reservdelslager och mobila serviceenheter. Vår strategiska etablering på flera orter är givetvis ett led i vår strävan att öka vår servicegrad och komma närmare våra kunder.

Sedan 2019 ingår GVM Gräsvårdsmaskiner i den Jönköpingsbaserade Inev-Gruppen. Bakom Inev står ett antal småländska entreprenörer, som med sina erfarenheter, vill tillföra kunskap för att stärka utvecklingen i förvärvade bolag.

Tillsammans vill vi bidra till våra kunders positiva utveckling.